View Single Post
Vechi 26.05.2021, 14:07:52
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Bai papagal mincinos ce esti.
Mint cand vad si spun ce vad?

Citat:
Deci o faci din vorbe.
Ce fac din vorbe?

Citat:
Ai mintit ca un nerusinat si faci lcururile din vorbe ca sectarii. de asta esti un sectar nerusinat ca minti.
Iar ma confunzi cu Ewald Frank-enstain! Ce vorbe?
Vad si spun ceea ce vad si ceea ce inteleg ca vad!
Tu incerci sa ma prelucrezi terorizandu-ma ca sa cedez si sa sustin altceva decat ceea ce vad si inteleg ca vad!

Citat:
Deci pe scurt tu nu vezi, ai mintit aici ca un nerusinat, ci doar ai niset presupuse dovezi pe care le consideri "vedere".
Cum sa nu vad? Deocamdata n-am orbit, deocamdata vad. Dovada e ca scriu aici pe net la tastatura! Vad filmele pe care ti le-am prezentat si vad ceea ce se vede in ele!

Citat:
Ce ai vazut nu este observabilitate directa ci sunt "dovezi".
Domnule nu vreau sa dovedesc nimic. Ti-am spus ce vad. Tu nu poti crede ca ceea ce vad si spun sunt defapt exact aia ce vad. Tu spui ca mint, ca nu vad, ca sunt dovezi false... Aberezi! Afirm exact ceea ce vad si inteleg ca vad fara niciun interes decat sa incerc sa nu mint!

Citat:
Adica esti un mincinos de 2 parale care "vede", dar .. nu vede.
Puiul baronului de Miunhauzen ma face intruna mincinos! Penibil!

Citat:
Hai ca iti demontez eu filmuletul:

1. ARATA CURBURA A PAMANTULUI

2. ARATA IN ORICE DIRECTIE CURBURA SI MARGINE ROTUNJITA

3. SE VEDE CA LA "MARGINE" SE CONTINUA MAI DEPARTE , DE CEALALTA PARTE NORII SI PAMANTUL,

4. LA ORICE MARGINE VAZUTA SE VEDE CA SE CONTINUA DE CEALALTA PARTE

5. IMAGINILE NU SUNT SUFICIENT DE MARI DAR SUNT SUFICIENTE PT A VEDEA O CURBURA.

6. DACA AR FI CUM ZICI AR TBUI SA SE VADA INTREG PAMANTUL IN IMAGINE.

NU ITI FOLOSESTE FILMUL DECAT SA TE DECREDIBILIZEZI CU O GOGOASA PE CARE CA UN NEPRICEPUT O INTERPRETEZI GRESIT.

In primul rand nu ai extras informatie ci doar... ai trecut pe diagonala prin film...

Nota 2 la .. logica si perspicacitate.
Nu spui ce vezi ci spui ”logic” ce vezi ca vezi dupa interes.

Asta vezi tu in filmul prezentat de mine de pe youtube? Vezi o sfera?

Eu vad un cerc luminos plat inconjurat de orizont perfect drept, un cerc de jur imprejur si niciun damb din centrul cercului de la orice inaltime.

Defapt si tu vezi ceea ce vad si eu doar ca tu cu ”logica” de balta incerci sa te minti si sa ma minti ca defapt vezi o sfera!

MINTI si nu poti sa marturisesti nici macar ceea ce vezi pe un film! Penibil!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 26.05.2021 at 14:09:54.