View Single Post
Vechi 26.05.2021, 15:04:42
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Papagal nerusinat se vede in poza minutul 1.55 in stanga JOS ti-am dat poza din youtube.

Nu am luat norul, poti sa desfaci la rezolutie maxima si ai sa obtii la fel.

Ce e cu nerusinarea aia am luat exact extremitatile de contact cu marginea nu am ce sa misc acolo.

Pune tu o poza nerusinatule ca tot comentezi dar eviti sa dai ceva calumea...

Din nou eviti si minti si nu te uiti pe ce iti da lumea. Esti imprastiat
Ma tu trebuia sa te uiti intre 1,55-1,57 ca sa vezi linia albastra a orizontului. Tu ca vicleanul ai pozat minutul 1,55 cand imaginea e oblica si ai acoperit dunga albastra cu liniile tale rosii si ai vazut o curbura din norii apropiati si departati. PENIBIL!

Priveste filmul si linia albastra. Daca ai acoperit-o perfect inseamna ca e o drepta! Deci asta rezulta din poza ta!

Ai acoperit linia albastra cu linia rosie incat linia albastyra nu se mai vede, deci linia albastra e perfect dreapta!!! Ala e orizontul!

Accepti ca linia rosie pe care ai tras-o peste linia albastra a orizontului e dreapta?

Daca accepti ok. Daca nu inseamna ca esti penibil sa sustii ca vezi curbura formata din norii mai apropiati si departati respectivi.

Priveste linia albastra de la minutul 1,55-1,56-1,57 peste care ai tras linia rosie oblica si sub ea una paralela.

Hai nu mai fi viclean ci recunoaste ca linia ta drepta a acoperit orizontul o linie albastra si ai pus poza.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa