Citat:
În prealabil postat de gpalama
Papagal nerusinat se vede in poza minutul 1.55 in stanga JOS ti-am dat poza din youtube.
Nu am luat norul, poti sa desfaci la rezolutie maxima si ai sa obtii la fel.
Ce e cu nerusinarea aia am luat exact extremitatile de contact cu marginea nu am ce sa misc acolo.
Pune tu o poza nerusinatule ca tot comentezi dar eviti sa dai ceva calumea...
Din nou eviti si minti si nu te uiti pe ce iti da lumea. Esti imprastiat
|
Ma tu trebuia sa te uiti intre 1,55-1,57 ca sa vezi linia albastra a orizontului. Tu ca vicleanul ai pozat minutul 1,55 cand imaginea e oblica si ai acoperit dunga albastra cu liniile tale rosii si ai vazut o curbura din norii apropiati si departati. PENIBIL!
Priveste filmul si linia albastra. Daca ai acoperit-o perfect inseamna ca e o drepta! Deci asta rezulta din poza ta!
Ai acoperit linia albastra cu linia rosie incat linia albastyra nu se mai vede, deci linia albastra e perfect dreapta!!! Ala e orizontul!
Accepti ca linia rosie pe care ai tras-o peste linia albastra a orizontului e dreapta?
Daca accepti ok. Daca nu inseamna ca esti penibil sa sustii ca vezi curbura formata din norii mai apropiati si departati respectivi.
Priveste linia albastra de la minutul 1,55-1,56-1,57 peste care ai tras linia rosie oblica si sub ea una paralela.
Hai nu mai fi viclean ci recunoaste ca linia ta drepta a acoperit orizontul o linie albastra si ai pus poza.