View Single Post
Vechi 26.05.2021, 15:23:16
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Deci tu esti constient ca in poza se vede pamantul Romaniei si ca tu sustii ca linia de terminare a pamantului este... in Romania ????

Deci tu esti constient ca tot ce se vede in poza este pe o raza destul de limitata, este vizibil fiecare petec de pamant si putem masura clar in functie de rezolutie ce se vede? Adica se vad 5-10-15 km in poza aia cel mult. Adica se vede pamantul Romaniei... poti sa identifici in mod foarte precis cu o harta topografica a Romaniei ce se vede.

Acum, spune-mi si tu mie ce bucata de pamant se vede, o incercuim si pe harta Romaniei.

Care este rezolutia in kilometri in poza? Cati km cuprinzi in poza? Mai, tu cand incepi o discutie, esti in stare sa o duci logic? Ca esti de nota 2.

Vai de tine ca ai doar o gura mare si nimic bun simt in tine.

Asta este cea mai mare flatulenta logica produsa de tine pe forum.

Pe langa toate "teoriile" tale asta e de departe "best of" Moroco. Prostia lunii sau a anului? Sau poate a intregii activitati?

Moroco: Pamantul se termina si se rupe in Romania, langa Buzau, unde a cazut treaba asta...

Cred ca in punctul asta meriti un premiu pentru intreaga activitate de ... activitate teoretica. Esti un teoretician desavarsit care a reusit sa aduca sfarsitul pamantului in Romania.

Hai ca acum trebuie sa iti sustii prostia pana la capat... incepe sa torni, sa negi si sa eviti.

Ar trebui sa incep niste predictii care o sa fie strategia ta de evitare in urmatorul mesaj. Acum iti zic ca o sa vorbesti despre altceva ca sa nu fii pe subiect.

Deci curbura pamantului, adica pamantul efectiv in curbura este cu totul altceva decat atmosfera.

Si am marcat foarte precis curbura pamantului folosind capatele. Si am tras 2 lunii una pentru a vedea capetele caer se aduna si o linie pentru a marca extremitatea sa vezi si tu ca e curb, sa vezi ca este "bombat iesti in afara". asta e scopul sa vezi curbura si ca este bombat

Last edited by gpalama; 26.05.2021 at 15:48:56.