Citat:
În prealabil postat de Moroco
Te distrezi pe inchipuirile si pripelile tale. N-are rost sa raspund la astfel de aberatii. Aluneci si deviezi de la subiect.
Nu sustin ce zici tu ci sustin ceea ce vad pe film si ceea ce inteleg ca vad pe film.
|
Doar ti-am zis ca nu o sa poti raspunde si ca o sa eviti

Esti tare, sah-mat. Nu mai poti raspunde si de asta singurul raspuns este "nu are rost sa raspund", adica nu poti sa raspunzi.
Acum sa iti zic ce puncte nu ai raspuns:
1. Liniile - nu poti sa le tragi cum vrei tu, ele trebuie trase corect
2. Curbura aia contine pamant al Romaniei - este apogeul prostiei date de tine pe forum asta cu o curbura care contine pamant al Romaniei.
3. Tot ce zici este "eu am dreptate, stiu ca am dreptate si nu se poate sa nu am dreptate". Ba se paote si chiar esti pe langa.
Asa ca hai plimba-te in alte parte ca nu esti capabil sa raspunzi...
AI PIERDUT DEZBATEREA PENTRU CA NU ESTI CAPABIL SA RASPUNZI SI NU ESTI CAPABIL SA ADUCI ARGUMENTE.
Gura mica sectar nerusinat ca nu ai ce sa zici si de asta fugi cu coada intre picioare.
Pe threadul tau, pe postul tau, pe teoriile tale nu poti da un raspuns. Este al X-lea post in care spui la fel, "nu vreau sa raspund, nu ma intereseaza".
Marea demascare a lui Moroco: un sectar impostor in toate directiile?
Gata, ti-ai luat jucariile si ai plecat? Nu poti spune cum marginea pamantului e in Romania ???? Si curcile rad de tine cand afirmi asta, nu?
Pamantul se termina in Romania dupa Moroco, ai dreptate in chestia asta cu pamantul plat... esti maret.