View Single Post
Vechi 27.05.2021, 12:33:53
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Doar ti-am zis ca nu o sa poti raspunde si ca o sa eviti

Esti tare, sah-mat. Nu mai poti raspunde si de asta singurul raspuns este "nu are rost sa raspund", adica nu poti sa raspunzi.
Ce-s astea? Nu eu te-am intrebat dupa ce ti-am artat ce vad si ce inteleg ce vad? Nu tu eviti si te distrezi ca "popa"... prostul?

Citat:
Acum sa iti zic ce puncte nu ai raspuns:

1. Liniile - nu poti sa le tragi cum vrei tu, ele trebuie trase corect

2. Curbura aia contine pamant al Romaniei - este apogeul prostiei date de tine pe forum asta cu o curbura care contine pamant al Romaniei.

3. Tot ce zici este "eu am dreptate, stiu ca am dreptate si nu se poate sa nu am dreptate". Ba se paote si chiar esti pe langa.
1. N-am tras nicio linie, doar ti-am incadrat linia albastra trasa de atmo"sfera".
2. Linia albastra e dreapta deci nu exista curbura!
3. Nu zic ca am dreptate ci zic ca aia vad si aia inteleg ca vad. Tu rastalmacesti pripit incercand sa pacalesti pacalesti, faci mofturi dar nu ai curajul sa spui daca tu vezi o sfera si care sunt informatiile din care tragi tu concluzia ca vezi o sfera.

Citat:
Asa ca hai plimba-te in alte parte ca nu esti capabil sa raspunzi...
N-am ce sa raspund! Nu e nicio intrebare, e doar o marturisire pe baza unui film, marturisesc ceea ce vad. Tu nu poti sa marturisesti ce vezi si ma iei la misto cu tot felul de mofturi, de nemultumiri, de reprosuri, de deductii pripite.

Citat:
AI PIERDUT DEZBATEREA PENTRU CA NU ESTI CAPABIL SA RASPUNZI SI NU ESTI CAPABIL SA ADUCI ARGUMENTE.
Domnule, nu era vorba acum de nicio dezbatere. Eu ti-am marturisit ce vad pe film, ti-am prezentat linia albastra si ti-am spus ceea ce vad si ce inteleg ca vad. Tu nu vrei sa vezi, nu vrei sa marturisesti ci te iei mereu de mine ca nu am facut, ca nu fac, ca alea alea...

Citat:
Gura mica sectar nerusinat ca nu ai ce sa zici si de asta fugi cu coada intre picioare.
Iar ma confunzi cu Ewald Frank-enstain? Iar o deviezi in lupta ta cu sectele, defapt tu lupti cu Trambitele si cu ortodocsii. Penibil si lash din cale afara.

Citat:
Pe threadul tau, pe postul tau, pe teoriile tale nu poti da un raspuns. Este al X-lea post in care spui la fel, "nu vreau sa raspund, nu ma intereseaza".
Nu te mai pripi aratand tuturor pisica "mea" neagra si plina de paduchi... nu-ti dai seama ca tu o arunci in curtea mea? Deci cine zice ala e cel ce evita si nu are curaj sa spuna ce vede pe film si cum ajunge el sa creada din poza sau filmul factual ca vede o sfera! Hai spune daca pe filmul prezentat vezi informatii care te fac sa crezi ca se vede sfera, curbura, etc.

Citat:
Marea demascare a lui Moroco: un sectar impostor in toate directiile?
Puiule, nu-ti dai seama ca esti puiul baronului de Miunhauzen care ma confunzi la fiecare postare cu Ewald Frank-enstain si desi n-am masca ai impresia ca m-ai prins cu ceva cand defapt esti decat un confuzius piliform alias Hulius Cezruri? Revino-ti mai puiule ca te inneci in propriile desertari ale desertaciunii pe toate firele de discutie.

Citat:
[u][b]Gata, ti-ai luat jucariile si ai plecat? Nu poti spune cum marginea pamantului e in Romania ???? Si curcile rad de tine cand afirmi asta, nu?
S-paici de vreo 10-20 de ani. Unde sa plec? De ce sa spun ca marginea pamantului e in Romania? Nu pricepi ca in teoria PacMan3D-nD afirm foarte clar ca o dreapta infinita sau care depaseste dimensiunea spatiului finit nu se poate defini asa cum o definesc elinii ci astfel inca fiecare punct al ei este inceputul si sfarsitul dreptei deci inclusiv centrul si marginea finitatii.

Citat:
Pamantul se termina in Romania dupa Moroco, ai dreptate in chestia asta cu pamantul plat... esti maret.[
Nu sustin ca pamantul e plat ci ca pamntul-continentele-insule e inconjurate de APE PLATE si ele stau in jurul pamantului din pricina finitatii creatiei asa ca intrun vas. Nu cred in platistii-farfuristi care zic ca suntem inconjurati de ziduri de ghiata impenetrabile si ca desi mergi cu avionul perfect drept laser, defapt te rotesti in jurul polului nord. Nu sunt deacord cu platistii si nici cu globalistii care sustin ca desi mergi drept laser te rotesti pe o sfera.

Vad pe film si ca soarele e semisferic exact ca o veioza semisferica! Daca n-ar fi asa, altfel s-ar vedea razele!

Ce cred ti-am descris in teoria PacMan3D-nD, asa ca tragi sirena lui roaita degeaba caci minti si bagi diversiuni fara numar ca sa eviti sa raspunzi la ce te-am intrebat:

Analizand filmul si lina albastra, poti afirma ca crezi ca vezi o sfera pamant-mari-planeta?
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 27.05.2021 at 12:51:50.