View Single Post
Vechi 27.05.2021, 12:49:22
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Domnule, nu era vorba acum de nicio dezbatere. Eu ti-am marturisit ce vad pe film, ti-am prezentat linia albastra si ti-am spus ceea ce vad si ce inteleg ca vad. Tu nu vrei sa vezi, nu vrei sa marturisesti ci te iei mereu de mine ca nu am facut, ca nu fac, ca alea alea...
Ai cerut linie - ti-am dat linie.

Ai inceput sa produci halucinatii si sa tragi linii cum vrei tu ca sa iti dea tie la socoteala bine.

Adica incerci sa o ingropi. Inmormantezi adevarul asa cum faci de obicei.

Hai pune si tu o linie corect pe o imagine in care se vede conturul pamantului si intersectia lui cu marginile - SA VEZI CA NU ESTE DREAPTA ci ca are o curbura. Dar evident, ti-ai ales ceva confuz ai tras o linie cum ai vrut tu, una stramba si acum vii cu mare aplomb sa imi explici cca aberatia ta este corecta.. da si tu 10 poze si o cercetare solida si nu un babism cum ai dat.

Tu esti capabil sa iti explici "teoriile' doar prin babisme. Ai mai dat inca una in linia asta... hai cu babismele lui moroco.

Apoi, trebuie sa revii si sa comentezi asupra subiectului ala "sfarsitul pamantului este in Romania" - asta este cea mai mare prostie pe care ai spus-o pe forum.

Hai explica-ne si noi in toate filmele in care se vad curburi, in care pleci din tara X, se vede pe curbura pamant din tara X si... deci pamantul se termina in tara X.

Hai explica-ne si noua care este sfarsitul pamantului? Si de ce se vede in filmarea ta ALT SFARSIT AL PAMANTULUI? Pentru ca nu trebuia sa fie pamantul Romaniei.

Amice, produci niste elucubratii de rad curcile de tine. Asta ai dat-o prosteste rau rau de tot.

Pe asta cum o explcii? Cum o ingropi si pe asta????

Sau e prea mult de ingropat? O sa negi, o sa zici conspirationism, o sa eviti sau nu te intereseaza????

Sau iti iei jucariile si pleci?

Hai ca tu esti priceputul care "aduce dovezi filme".

Bai nepriceputule, orice ai aduce, se poate gandi si vedea ca nu functioneaza logica ta, prin nenumarate argumente de observabilitate si logica care tine de PAMANT ROTUND si care NU MERGE PE PAMANT PLAT. Si argumentele or sa fie intotdeauna de pozitia reala pe pamant si de ce vezi in curbura/limita, de curbura. Nu ai cum sa scapi cu prostii din astea de ale tale ca "e dreapta".. vrajeli. Amice, trage corect o linie nu te duce singur cu vorba... te minti pe tine.

Nu ai cum sa aliniezi niciodata ce se vede pe pamant, cu ce se vede in curbura, si cu ideea de "sfarsit al pamantului". Si curbura aia o sa fie in permanenta curbura nicidecum altfel.

Daca tu vrei sa iti distorsionezi in minte si sa vezi ca a e "linie" e decizia ta.

Hai nu mai fugi de explicatii

Hai muta-ti minciuna si duhurile in alta parte ca nu poti sa raspunzi, esti un conspirationist si un negationist.

Last edited by gpalama; 27.05.2021 at 12:59:28.