View Single Post
Vechi 27.05.2021, 13:17:11
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Ai cerut linie - ti-am dat linie.

Ai inceput sa produci halucinatii si sa tragi linii cum vrei tu ca sa iti dea tie la socoteala bine.
Nu pricepi ca nu am tras nicio linie ci linia aia albastra e pe film facuta de atmo"sfara"?

Citat:
Adica incerci sa o ingropi. Inmormantezi adevarul asa cum faci de obicei.
Te joci cu focul? Ce tot vorbesti? O sa faci pipi-n pat.

Citat:
Hai pune si tu o linie corect pe o imagine in care se vede conturul pamantului si intersectia lui cu marginile - SA VEZI CA NU ESTE DREAPTA ci ca are o curbura. Dar evident, ti-ai ales ceva confuz ai tras o linie cum ai vrut tu, una stramba si acum vii cu mare aplomb sa imi explici cca aberatia ta este corecta.. da si tu 10 poze si o cercetare solida si nu un babism cum ai dat.
Chiar nu pricepi ca nu am tras linii pentru ceva ci alea incadreaza LINIA ALBASTRA? Tu chiar nu poti discuta si intelege ce vorbim? TU ai tras linii rosii acoperind linia albastra si ai vazut o curbura din norii apropiati si departati! Penibil!!! Nu recunosti cum ai vazut tu curbura... Penibil!

Citat:
Tu esti capabil sa iti explici "teoriile' doar prin babisme. Ai mai dat inca una in linia asta... hai cu babismele lui moroco.
Babisme si conspiratii pe filmul prezentat? Esti penibil rau!

Citat:
Apoi, trebuie sa revii si sa comentezi asupra subiectului ala "sfarsitul pamantului este in Romania" - asta este cea mai mare prostie pe care ai spus-o pe forum.
Ma, tu ai citit ce ti-am raspuns? Doar repeti ca flasnetarul tone de minciuni si diversiuni? De ce? Te joci cu nervii mei? Penibil... Caracter de rama. Incapabil sa poarte o discutie. Doar mofturi, nemultumiri la adresa mea. Ca nu fac, ca fac altceva, ca alea alea... Esti penibil din cale afara. Nu realizezi?

Citat:
Hai explica-ne si noi in toate filmele in care se vad curburi, in care pleci din tara X, se vede pe curbura pamant din tara X si... deci pamantul se termina in tara X.

Hai explica-ne si noua care este sfarsitul pamantului? Si de ce se vede in filmarea ta ALT SFARSIT AL PAMANTULUI? Pentru ca nu trebuia sa fie pamantul Romaniei.
Ai citit postarea anterioara? Ti-am explicat! Ai citit ce vad si ce inteleg ca vad? Am explicat in teoria PacMan3D-nD ce cred ca vad. Te-am intrebat daca tu vezi sfere si daca le vezi atunci pe ce te bazezi, care sunt informatiile? Filmele SF cu pamantul vazut din spatiu? Esti credul, prin asta crezi in autorii de SF si nu in realitate, nu in adevar ci in minciuni.

Citat:
Amice, produci niste elucubratii de rad curcile de tine. Asta ai dat-o prosteste rau rau de tot.
Care-s elucubratiile? Tu esti curcanul Garcea care rade ca "popa"... prostul.

Citat:
Pe asta cum o explcii? Cum o ingropi si pe asta????

Sau e prea mult de ingropat? O sa negi, o sa zici conspirationism, o sa eviti sau nu te intereseaza????

Sau iti iei jucariile si pleci?

Hai ca tu esti priceputul care "aduce dovezi filme".
Domnule nu-s gropar, doar ti-am prezentat un film si te dovedesti lash din cale afara neputand sa ne spui tu ce vezi si ce crezi, ce intelegi tu ca vezi. Io ti-am spus ce vad si ce cred ca vad pe filmul respectiv: pamant-continente-insule inconjurat de ape perfect plate si daca te ridici in balon vezi un cerc luminos plat cu orizont perfect drept, cerc de jur imprejur si Soare semisferic ca o veioza la min. 2,02.

Citat:
Bai nepriceputule, orice ai aduce, se poate gandi si vedea ca nu functioneaza logica ta, prin nenumarate argumente de observabilitate si logica care tine de PAMANT ROTUND si care NU MERGE PE PAMANT PLAT. Si argumentele or sa fie intotdeauna de pozitia reala pe pamant si de ce vezi in curbura/limita, de curbura. Nu ai cum sa scapi cu prostii din astea de ale tale ca "e dreapta".. vrajeli. Amice, trage corect o linie nu te duce singur cu vorba... te minti pe tine.
Nu e vorba de nicio logica. Spun ce vad pe film! LINIA albastra E TRASA de ATMO"SFERA"... deci nu am de ce sa trag linii! Ti-am explicat definitia liniei ce depaseste dimensiunea creatiei!

Citat:
Hai muta-ti minciuna si duhurile in alta parte ca nu poti sa raspunzi, esti un conspirationist si un negationist.
Esti penibil... serios! Te crezi sef? Va inchinati intre voi, sefii lumii mari beroi? Penibil rau de tot! Comportament de rima... rima lase. Repeta ca flasnetarul crezand ca e credibil. Nu conteaza decat ce cred altii despre el, cum ii poate pacali pe altii cu desertarea pe toate directiile, pe toate firele de discutie... fariseism de flasnetar... un fel de pui care joaca "popa"... prostul. (puiul baronului de Miunhauzen care se lauda ca a prins rechini sau lupi si ursi cand colo el a iesit la vanat de ortodocsi si de Trambite... la ametit copiii creduli. Penibil si necajit. Cat te plateste "domnul" Ewald Frank-enstain ca sa arunci pisica neagra plina de paraziti in curtea noastra a ortodocsilor?
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 27.05.2021 at 13:21:06.