View Single Post
Vechi 04.06.2021, 14:12:06
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit Partea II

Citat:
Deci sincer, fara suparare, e doar parerea mea mi se pare un subiect de fantasy. Ai putea sa faci carti fantasy cu asa ceva, dar ai grija ce scri. Asa ceva nu am mai auzit in viata mea, nu stiu de unde le scoti (unii prieteni pot face misto de tine daca citesc ce-i aici si o sa zica "ce a fumat asta ma").
M-au facut in toate felurile, eretic, sectant, nebun, satana, diavol, bolnav, prost, nerusinat, rau, mincinos, obscur, incurcat, confuziv, mediocru, semianalfabet, inept si orice se mai poate spune cand vrei sa hulesti si sa decredibilizezi pe cineva. Daca ar fi citit si ar fi cercetat realitatea si-ar fi dat seama ca Teoria PacMan3D-nD e cea ma aproape de Adevar. Teoria confirma si sustine scripturile si daca vei cerceta realitatea privind prin credinta in aceasta Teorie te vei convinge ca lucrurile stau exact asa ca in Teoria PacMan3D-nD si nici intrun caz asa cum sustin platistii-farfuristi sau globalaii-planetari care au format tabere de ultrasi patimasi care sunt in stare sa te urasca si sa te distruga pentru pariurile lor si pentru idolii lor, oamenii de stiinta, ”mari” profesori, care le-au sucit mintile si le-au incurcat lucrurile incat nu pot decat sa repete aceleasi minciuni si socoteli exact ca ei, trufindu-se cu credinta lor in stiinta lor nepricepand ca e amagire, minciuna, pacaleala tot ce sustine lumea oamenilor de ”stiinta”. Adevarul si adevarata stiinta si Credinta o gasesti doar in ortodoxie la Hristos-Cuvantul, in scripturi, in Evanghelii si in Apocalipsa in desfasurare marturisita de Cele 7 Tr.Ap. cu ucenicii!

Citat:
Am citit si ultimele, la 9,10, 11 abia daca inteleg ceva din jargoanele acelea :/. Nu am priceput la 2 acolo ceva cu inceputul sfarsitul dreptei, granita creatie....
Nu e niciun jargon. Folosesc termeni simpli ca sa inteleaga oricine. Popoarele vechi si Elinii au definit dreapta: ”este o figură geometrică ce are doar o dimensiune, lungimea. Orice dreaptă este de lungime infinită, conține o infinitate de puncte, este de grosime zero și este o curbă perfect "dreaptă". În geometria euclidiană, pentru două puncte fixe există o dreaptă și numai una ce trece prin amândouă. Folosind metrica standard, linia dreaptă reprezintă drumul cel mai scurt dintre două puncte.”
Segmentul de dreapta are intotdeaua capete la extremitati. In spatiul infinit orice segment va avea capetele la o distanta tot mai mare. Dar in spatiul finit pentru a exista dreapta si segmentul de dreapta care depaseste dimensiunea creatiei trebuie sa se intample ceva cu dreapta ca sa se poata supune legilor naturale ale finitatii creatiei astfel incat sa incapa. Deci Creatorul definind o dreapta infinita sau un segment de dreapta ce depaseste dimensiunea creatiei a facut ca sa fie asta posibil atribuind fiecarui punct un triplu rol: punct infinitezimal, inceput si sfarsit al dreptei, centru si margine a dimensiunii creatiei. Asa se poate defini in spatiul finit dreapta sau segmentul de dreapta ce depaseste dimensiunea creatiei. Elinii au definit ceva neglijand finitatea Creatiei. Ca se poate exista finitatea creatiei drepta trebuie definita altfel, asa cum a definit-o Creatorul si nicintrun caz asa cum au definit-o cei ce au iscodit si nu au inteles si apoi au pacalit lumea ca stiu ei cum e creatia. Avem o mare Taina si cei ce iscodesc aceasta taina nu ajung la Adevar ci se inseala si mint si cred apoi in minciunile si teoriile lor false. Au multi adepti, toti elevii si studentii si toata lumea care se ia dupa ei caci nu pot gandi si nu-i pot combate pentru ca ei se cred destepti si intelepti si oamenii se stiu prosti si le dau lor dreptate usor. Astfel toata lumea crede in minciunile omului destept, arogant, trufas in stiinta lui care a amagit pe toti oamenii ca sa creada in marele lor babilon, in mintea omului fara Dumnezeu care defapt e un mincinos si habar n-are ce spune si ce calculeaza si ce dovedeste. Nu sunt decat oameni cu creier ca al tau, de ce ar trebui sa-i crezi pe ei? Mai bine cauti adevarul la Dumnezeu. Ortodoxia si Hristos-Cuvantul nu ne minte!

Citat:
E lectura grea aici, dar in mare parte am inteles. In niciun caz, nu cred in asa ceva, mai ales la cate dovezi sunt pe lumea asta ca suntem pe globul pamantesc. Tu doar ai teorii! Ca de aia ai scris TEORIA in titlu, si NU dovada!
N-ai fost invatat sa crezi in Adevar ci in tot felul de teorii mincinoase. Uite cateva experimente facute de brazilieni. N-am nicio relatie cu ei si nu cred in teoriile platistilor sau in pamantul convex - planeta printre stele si nici in teoriile globalailor-planetisti heliocentristi.

Daca ai incerca sa crezi in Teoria PacMan3D-nD dovezile le vei gasi in realitate caci ce am scris in teorie e defapt marturisirea mea ortodoxa in ceea ce priveste realitatea inconjuratoare. Vei gasi dovezile si-ti vei da seama ca nu mint.

Citeste inca odata Teoria PacMan3D-nD si incearca sa intelegi si sa crezi si abea apoi vei descoperi dovezile in realitate cu proprii tai ochi si cu mintea ta.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 04.06.2021 at 14:34:51.
Reply With Quote