View Single Post
Vechi 05.06.2021, 10:27:23
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Eu nu stiu daca v-ati uitat pe canalul lui de youtube....

A inventat omul o fantasmagorie pseudostiintifica, de care nu a auzit niciun om de stiinta sau teolog, pe care nu o impartaseste niciun om de stiinta sau teolog sau duhovnic ortodox, dar el sustine ca cei care sustin contrariul sunt eretici...

Omul e in modul cel mai evident deranjat mental si voi continuati sa discutati cu el ca si cum-nu ar fi... Cum era vorba aceea, un nebun arunca o piatra si zece intelepti.....

LOL, bring on more popcorn :)
Zise un catolic obedient la papalacul mondial... zice el despre ortodocsi, despre mine, despre Teoria PacMan3D-nD.... ma face nebun. Pai daca esti handicapat si nu te duce mintea, nu citesti, nu intelegi, nu stii nimic... pentru mine asta inseamna ca ai zis tu ceva dar defapt n-o zis nimeni!

Sti de unde e Teoria mea? De la Dumnezeire: Moise, Enoh, Noe, proorcii vechiului Testament, David, Solomon, Iona... de la Domnul Hristos, de la Duhul Sfant, de la Tatal Ceresc... de la BISERICA.

Stiu voi n-ati auzit si n-ati vazut decat ca papa shede pe sfantul scaun si se imbraca in alb desi sustine tot felul de chestii ciudate, eretice, dupa ce a tarat toti credinciosii dupa el, dupa ce s-au rupt de Biserica Sfintilor si Apostolilor, de ortodoxie si s-au dus in apus... acolo in noaptea mintii!

Deci e clar cine ma face pe mine nebun.

Oricum mersi de comentarii. E clar ca esti un globalau. L-ai imbratisat pe Kopernic, pe Kepler, pe tot felul de eretici care v-au dus de nas si ati lepadat Credinta. Pai nu voi impreuna cu ”sfanta” inchizitie ati ars pe rug pe Galileo Galielei si pe Giordano Bruno ca sa nu mai zic de Joana DArc?

Acum dupa ce ati lepadat nu numai Ortodoxia dar si Credinta vostra despre Creatie si ati primit toate eresurile lumii veniti voi sa ma faceti nebun?

E retorica intrebarea. Raspunsu-i vanare de vant.

Domnule daca tot vorbesti de piatra aruncata in apa, poti sa-mi explici de ce daca arunci in apa, in mare, orice fel de obiect, rotund, patrat, triunghiular, un stalp lung etc, de ce unda care se formeaza este tot una circulara?

Ai obesrvat asta?

Nu ai habar dar vii sa dezbini ortodocsii de Adevar sustinand ca stii tu mai bine ca oricine.

Dumneata nu stii nici ce inseamna sa fi normal la cap! Asa ca parerea ta despre mine este egala cu zero 0!!!

Decat ”inca un rinocer!”... vorba maestrului Eugen Ionesco!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 05.06.2021 at 10:32:03.
Reply With Quote