Citat:
În prealabil postat de gpalama
Pe toate firele de discutii tu aduci doar SECTARISME, PROZELITISM, TEORII si nebunii.
|
Spune un teolog raspopit. Inseamna ca n-a zis nimeni! Miroase el, dezvaluie el, stie el. Confunzi neoprotestantii cu Trambitele, pe mine mirean ortodox din poBOR cu Ewald Frank-enstain, teoria PacMan3D-nD cu teoriile platistilor fiindca esti un globalau, un om lumesc ce sustii minciunile lumii. Nu spun nicio nebunie! Tu minti cu mult tupeu si maxima trufie aroganta! Daca iti raspund la obsesiile tale ce se desarta pe toate firele de discutie sustii ca eu fac prozelitism cand defapt tu faci prozelitismul necredfintei tale si in Cele 7 Tr.Ap. deraind pe toate firele de discutie ca sa improsti cu mocirla. Sunt nevoit sa-ti raspund, am dreptul la replica, la marturisirea Adevarului. Mi-am prins credinta in semnatura asa ca nu am de ce sa umplu toate firele de discutie cu ceea ce cred. Tu esti cel ce deraiezi mereu de la subiect calomniind, denigrand, hulind la nesfarsit pentru necredinta ta ca sa le-o bagi si altora in cap. Tu esti extremistul nu eu care incerc sa te opresc din sinucidere, din deznadejdea de tip kamikaze prin care ii atragi pe toti dupa tine in caderea ta.
Citat:
|
Da, pe firele tale de discutie, tu te comporti ca un sectar. Si produci doar sectarisme.
|
Esti confuziv! Trambitele nu sunt neoprotestanti! Cine esti tu sa ma tot judeci pe toate firele de discutie? Decat un teolog raspopit care nu cunoaste glasul Pastorului! Afirmatiile tale sunt pentru fraierii creduli care pun botul usor la barfa si superstitie crezand ca cel ce acuza si calomniaza de pe pozitii de sef de ”biserica” spune adevarul. Semani cu lupii imbracati in haina de oaie, in haina de berbec sef. Pacat de tine ca nu poti pricepe ce faci!
Citat:
|
Si da, trebuie spus ca tot ce produci este sectarism ieftin de cel mai joasa speta.
|
Nu te cred! Minti si argumentele tale sunt inchipuirea, barfa, superstitia! Nu sustin niciun neoprotestantism! Habar nu ai ce vorbesti! Cread in ortodoxie si in Cele 7 Tr.Ap. care nu sunt neoprotestanti!
Citat:
|
Si da, BISERICA v-a condamnat pe voi.
|
Capul Bisericii e Hristos-Cuvantul si cei ce Il cred ÎL urmeaza formand trupul bisericii. Cei ce au condamnat si au exclus Pastorul vor regreta candva amarnic. Inteleptii au revenit asupra deciziilor pripite cat de repede s-a putut. Iata eu Cred in toate Cele 7 Tr.Ap. si in Trambita 6 si 7 mai inainte ca Sfantul Sinod sa revina asupra deciziei pripite. Asta nu ma face sectar ci ma face marturisitor a Dreptei Credinte deci ma face mai ortodox.
Citat:
|
Asa ca nu te mai victimiza, sectare, ca tu vii aici ca lupul imbracat in oaie si te miri de ce iti iei pe cocoasa cand incepi sa otravesti turma lui Hristos...
|
Eu cred in ortodoxie si in Cele 7 Tr.Ap. Cel ce aduce otrava necredintei esti tu caci tu nu crezi nici macar in Trambitele asupra carora s-a revenit asupra deciziilor pripite luate anterior.
Citat:
|
Exact asta esti, un sectar nerusinat, care de 10 ani de zile a fost alungat de X ori de pe forum pentru aceeasi problema si care nu se invata minte.
|
Am fost lapidat pe forum mereu de haita de ”ortodocsi” care s-au aliat in necredinta lor ca sa huleasca Cele 7 Tr.Ap. crezand ei ca stiu mai bine ca oricine ca nu e de la Dumnezeu. Voi ar fi trebuit sa va smeriti si sa va rusinati de faptele si vorbele voastre pline de minciuna si hula la adresa Trambitelor! Credeti ca daca va uniti in hula si calomnie atunci musai aveti dreptate! Cu cat mai multi cu atat mai rau pentru voi. Asocierea voastra in rau va duce in jos, la fapte cele mai rele, pe directia iadul cel mai adanc. N-am de ce sa regret ca am marturisit Adevarul timp de 10 ani. Pentru mine asta inseamna fericire.
Citat:
|
Si care de fiecare data cand vine aduce tulburare si prozelitism. Sectarism.
|
Nu pricepi ca tu esti cel ce deschizi mereu subiectul asta pe toate firele de discutie ca sa-ti faci prozelitism necredintei tale? Eu ti-am creat 2 fire speciale de discutie, pentru ca acolo sa poti sa te deserti cat vrei si sa lasi restul firelor de discutie in pace! Nu poti, nu vrei. Esti scvlavul necredintei si mitomaniei tale! Adevarul si Credinta nu tulbura pe nimeni ci aduce Pace... nu de la lume ci de sus, de sus de la Dumnezeu. Se tulbura pacea lumii in care te crezi infailibil? Pai foc si sabie a aruncat Domnul in lumea plina de pacate si de necredinta!
Citat:
|
Pai cine aduce pe forum sectarismul, nu tu? De 10 ani de zile? Unde statea victima...
|
Nu pricepi ca Trambitele nu sunt neo-protestanti? Nu pricepi ca esti confuziv? Nu pricepi ca tu esti victima de tip kamikaze? Nu-ti dai seama ca tu minti, calomniezi si bagi in capul colegilor de forum necredinta ta?
Citat:
|
Apropo, nu te tine nimeni cu forta aici, ci doar tu intri pe oriunde poti. Te imbraci ca lupul in noi si noi haine ca sa otravesti turma lui Hristos.
|
Nu pricepi ca tu esti lupul cameleonic travestit in aparator al ortodoxiei? Nu pricepi ca necredinta si mitomania ta e de la cel rau si ca tu ei ii slujesti ca un fraier sclav si nicidecum ortodoxiei?