Subiect: Site
View Single Post
Vechi 22.06.2021, 17:00:01
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Esti diavol nu om.

Hristos e cu noi diavolul e in gura ta.

Repeti ca prostul de la diavol.

Vocabular si tematica sectara. Asta e radiografiata...

La plimbare sectare
Vezi pe dos ca un pripit!
Degeaba tot arunci cu sectarismul in mine sau in Trambite.

Sectarii nu au duh si proorocie, fac copii, sunt lumesti, sunt trupesti, nu au duhovnicie, nu fac manastiri, nu tin posturi, nu tin sarbatori, nu au preoti, nu au cele 7 Taine, nu se mai pocaiesc niciodata doar critica, doar fac circ pe scena, nu au sfinti, nu au moaste, nu au sf. Cruce, nu se supun si fac prozeliti, fura ortodocsi ca sa-i reboteze, sa-i piarda....

Sfintele Trambite NU SUNT SECTARI!

Tu esti un orb confuziv, un teolog raspopit pripit si incompetent!
Mi-ar fi rusine sa deschid gura daca as fi asa de habarnist ca tine!

Eu sunt doar un mirean din poBOR si nu am astfel de vrajeli-barfe-superstitii in cap ca sa cred in etichete puse de popi-lumesti osteniti.

Deci nu esti de crezut oricat invarti vraja cu sectele vrand sa ridici norul inchizitiei la rang de virtute!

Ai o necredinta gresita! Pentru ea si pentru corceala credintei cu minciunile lumii ti-ai facut un caracter de demon, de diavol terorist ce ataci si lovesti in PERSOANE!

Pentru ea te dai victima impreuna cu toti lasii mintind ca tu ”aperi” ortodoxia! Tu esti extremisul care o compromiti si esti in turma cea larga a lumii care se crede pe ea insasi socotindu-se sfinti, oameni mari, oameni insemnati, stiutori.

N-are sens s-o tot lungim. Balaceste-te cat vrei in mitomanie si hula la adresa lui Dumnezeu inchipuindu-ti ca aperi biserica aia care esti tu insuti vorbind din dreptul icoanelor unor mari sfinti.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa
Reply With Quote