View Single Post
Vechi 25.06.2021, 17:16:55
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Bai semianalfabetism deghizat in Moroncel tu nu nici macar cateva boabe de clase acolo ca sa ai unvocabular ortodox si deai lectii?

Acum il injuri pe Adr???
Ce-ti pasa tie?
Eu nu injur pe nimeni. Nici macar pe cei ca tine, analfabeti in toata regula. I-am zis doar ca s-ar putea sa-i creasca nasul ca la Pinocchio. I-am explicat ca neoprotestantii nu cred in Cele 7 Tr.Ap. si spun asta pentru ca m-am intalnit cu ei pe strada cand imi impart fluturasi, n-am gasit unul macar sa creada. Au lepadat-o ei inclusiv pe Helen White ca pe o eretica desi ea avea viziuni de la Iisus si au instaurat peste ei antihrismul baptismului si al uniunii neoprotestantilor.

Asa au facut si mai marii catolicilor. Au ascuns, au lepadat proorociile Fecioarei de la Fatima (Inceputul Apocalipsei) si pe cele de la Medjugorje si au osandit credinciosii de parca ar fi fost de la satana si s-au autoerijat ei la putere impunand ascultarea de ei insisi. Peste tot omul si atat, omul si duhurile rele, ia locul lui Dumnezeu si se crede infailibili, atotputernic, sfint, nemuritor,..., da lectii si impune teroarea si vrea el omul sa fie ascultat, se erijeaza la putere mintind ca aduce pacea (lumeasca) nestiind ca e doar un praf in ochi, un scai, o bila de plumb legata de piciorul credinciosilor.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 25.06.2021 at 17:32:14.
Reply With Quote