Subiect: Postul negru
View Single Post
Vechi 28.06.2021, 14:15:23
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Bai sectare nu te mai pune in barca sfintilor cu diaconul Stefan. Ca nu te-a chemat nimeni si ridicat. Te cocoti ca dracul unde nu este al tau.
Asta-i inteles tu Barnabas? Nu m-am pus pe mine in locul sfantului Stefan primur martir Crestin ci am facut o trecere spre acum 2000 de ani, ca sa-si deschida ochii si sa vada cine esti. Bârnabas care ”apara” Israelul si iata aliantia orbilor de pe forum te-a ales pe tine de mare marturisitorlepadand pe Hristos-Cuvantul exact ca acum 2000 de ani cand i-a pus Pilat sa aleaga.

Citat:
Ai judecat sectare Sinodul, ai judecat ierarhii ai afirmat ca sunt aserviti ca au gresit cand au condamnat NIP.
Cum eu am judecat? Nu ei au judecat doi preoti (Iosif Trifa, Ioan Iovan), un calugar (Arsenie Boca), un ciobanas casatorit (Petrache Lupu) si trei fetite sarace si orfane (Veronica, Virginia si sora sa Maria, respectiv Mihaela)?

La voi totul e pe invers. Cei ce judeca si osandesc pripit sunt defapt dupa mintea voastra cei judecati de mine?

Nu le tot intoarce mereu ca la Ploiesti.

Vezi cei ce au judecat pripit au revenit asupra ,monstruoaselor judecati pripite si au retractat, au recunoscut ortodoxia si mesajele si pe Dumnezeu ca fiind Domnul celor 7 Tr.Ap. doar asta a ramas, l-au judecat pe Irineu Bistriteanul punandu-l sa-si blesteme ceea ce a binecuvantat si daca a lasat dupa ei atunci l-au ridicat si l-au facut mare episcop de Alba Iulia. Prin asta au implinit toate proorociile scrise in Cartea Alba despre ce va fi si asa a fost. Deci iata, cu mult inainte a marturisit ce va fi, Hristos-Cuvantul, autorul Cartilor Albe dovedindu-se de a fi mare prooroc Adevarat, nemincinos!

Citat:
Ai afirmat prostii legate de "postul adevarat" si "postul adevaratei ortodoxiii".
Care sunt prostiile? Stiai ca cei ce largesc Calea sunt in aceiasi oala cu cozile de topor ale apusului?

Citat:
Adica tu esti reprezentantul "adevaratei ortodoxii " si restul si in "falsa ortodoxie"? Adica tu rastalmacesti ce zice Biserica si negi Biserica afirmand ca exista o ortodoxie mai adevarata si mai buna????
Eu ti-am spus cum se tine o zi de post negru! Asta spune BISERICA!

Citat:
ERETICULE!!!
Cine largeste calea e eretic!

Citat:
Hristos nu vorbeste prin toti nebunii de la NIP, asa cum faci tu. Hristos nu vorbeste prin "lelita cutare" si toate babele din NIP care se trezesc noaptea si in nebunie scriu "de la Hristos".
I-auzi. Sti tu prin cine vorbeste Hristos? Exact prin Cele 7 Tr.Ap. a suflat Hristos-Cuvantul. Ai vazut proorociile pictate de la Draganescu? S-au implinit intocmai. Aia inseamna proorocie adevarata, aia care se implineste. Aia e dovada ca e vorba de ortodoxie cai BISERICA are la temelie duhul PROOROCIEI!

Citat:
Stii ca stilul asta de vorbire este specific secctarilor si protestantilor?
Nu folosesc niciun stil de vorbire aparte. Vorbesc si scriu romaneste ca orice roman si ca orice ardelean.

Citat:
De ce refuzi sa recunosti ca esti prostentant si te ascunzi ca sobolanul sub umbrela BOR?????
Protestantii nu merg la biserica ortodoxa la liturghie, nu tin posturi, nu participa la rugaciuni si sf. masluri, nu cred in sfinti, nu se pocaiesc, nu se spovedesc, nu se cumineca, nu au apa sfintita si anafura, nu au Cruce, dar mai ales protestantii nu cred in Cele 7 Tr.Ap.!!! Deci nu sunt neoprotestatnt din moment ce sunt mirean din poBOR!!!

Citat:
Noi te vedem drept sobolan religios, care incearca sa molipseasca prin ciuma pe care o aduce pe toti prostii.
Care e ciuma? Ortodoxia adevarata? Ortodoxia apostolica in care stam de 2mii de ani? Care e ciuma? Calea cea stramta? Care? Necrdinta si mitomania ta e ciuma mea?

Citat:
Nu ii mai musca pe toti cu nebunia ta.
Nu musc pe nimeni ci tu ma musti ca un turbat. NU VEZI? Oricine cauta mesajele tale se lamureste. Nu stiu de ce nu pot sa vada si vad doti pe dos. Le-ai bagat in cap mizeriile necredintei tale si toti se lasa tarati de tine si te aproba. Toti vor sa ma excluda pe mine in loc sa-si excluda pacatele din viata lor.

Citat:
Esti un mincinos si un demagog - vezi-ti posturile in care faci albie de porci Sinodul si ierarhii si ierarhia petnru ca au condamnat NIP.
Nu fac albie de porci pe nimeni. Nu pricepi ca nu eu judec ci ei au judecat! (pripit si apoi au revenit asupra unor decizii.) Cum as putea sa judec si sa osandesc daca sunt mirean din poBOR practicant? Nu eu judec ci tu faci niste intepretari, niste transformate furier, niste echivalente viclene inversand realitatea si adevarul si prin vrajitoria asta ma scoti eretic sau sectant sau iata: hulitor de ortodoxie sau de sfant Sinod.

Citat:
Pe toti din ortodoxie care ti-am stat impotriva ne-ai luat la pila. Si pe mine si pe Igor si pe AlinB. Si Sinodul Si Cleopa si toti. Toti suntem rai ca NIp este o hazna.
NU v-am luat la nimic ci voi ati blasfemiat si ati hulit Cele 7 Tr. Ap. si pe Hristos-Cuvantul!!! Voi ati hulit nonstop din pricina necredintei voastre ca niste Bârnabe care cica aparați ortodoxia. De cine o aparați? De 2 preoti, un calugar.un ciobanas casatorit si de 3 fetite orfane caci astia sunt Cele 7 Tr.Ap.? Daca asti au facut rau ortodoxiei si ei sunt raul care trebuie osandit si exclus in ciuda minunilor si vindecarilor si milioanelor de marturii indubitabile inseamna ca e vai de voi si de tembeologia voastra.

Citat:
Esti o scursura care dupa ce arunca rahat spune ca nu l-a aruncat si ca nu ii pute mana de la rahat.
Ia vezi-ti posturile tale vidanjeor de profesie ce esti.
Nu pricepi ca nu eu am aruncat ci voi cei trei (a)magi(iti) de la apus care ati tras sirena lui roaita ca sa creati frica si panica pe forum, ati otravit memorai colectiva ca sa se ia oamenii dupa voi si sa va creada. Ce ati postat voi la adresa Celor 7 Tr.Ap. se poate verifica. Nu e ascuns, se poate cauta in toate mesajele fiecarui user. Deci se poate dovedi cine umbla cu vidanja bagand-o in ventilator si cine huleste, nu numai ortodoxia prin felul de comportament subuman ci pe Dumnezeu, pe Hristos-Cuvantul si pe Cele 7 Tr.Ap.

Citat:
Inapoi in haznaua nip de unde ai venit. Fa-ti curat la tine acasa si apoi vino sa ne explici cum e cu credinta.
N-am venit la tine si la cei ca tine care nu vor sa creada ci am venit pe un forum ca sa dialoghez in duh ortodox. Nu de mine ar trebui sa vrei sa scapi ci de bârna din ochi si de pacatul prostesc care ti-a luat mintile!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 28.06.2021 at 14:19:33.
Reply With Quote