Citat:
În prealabil postat de Petru7
Domnule Moroco,
Nu te întrista. Chiar dacă nu am postat timp îndelungat am urmărit discuțiile.
Văd că ești acuzat și osândit de aproape toți colegii.
@gpalama te face sectar deși ești ortodox. Te blesteamă peste tot și-ți dă anateme. Are un limbaj de mahala și cu toate astea se bate în piept că el e ortodox nu tu.
@Demetrius te contrazice și te urăște pentru credința lui tantrică. Și el se crede mare ortodox deși crede în budiști.
@Adr.iu91 nu discută cu tine, nu-și bate capul, pentru că s-a luat după @gpalama și pentru că el crede mai mult în SF și în teoriile globaliste decât în mărturisirea ta. Vrăjitorul cel sur devenit vraășitorul cel alb din frăția inelului a devenit sfântul pe care îl urmează, uitând că respectivul fuma pipă.
@eusingur te urăște că nu i-ai dat bani și pentru că l-ai lovit în mândria rasistă daco-romană.
@Iorest nu dicută cu tine crezând că-l umilești dacă dialoghezi cu el.
Deci aproape toți te pârăsc și te raporteaza nonstop la admin vrând să te banneze.
Nu mai dialoga cu nimeni căci nu mai ai cu cine discuta. Toți te urăsc și-ți vor răul. Dragul meu, dialogheaza doar cu mine și cu cei noi gen @tigeratlantic. Ok? Eu sunt fratele tău ortodox!
|
Multumesc pentru oferta. Nu-i bai daca iar s-a format corul paraciosilor care-mi cer bannarea. In loc sa faca exclusivism cu mine, ar face mai bine sa-si excluda si sa-si decorcifice ceea ce ai remarcat rau la ei:
@gpalama mitomania, grozavia si mandria de mare Bârnaba-oximoron, mare blestemator si anatemizator. Ar trebui sa lupte cu inchipuirea de ”mare” ortodox ”cu doua cornite ca ale unui miel dar care vorbeste ca un balaur”, ca un mahalagiu, ca un ultrash, ca un huligan nepricepand ca el lupta pe sfinvers, lupta nu cu neoprotestantii si cu lupii imbracati in blana de oaie sau de berbec ci cu Cele 7 Tr.Ap. si cu ”mai micii Mei”, sau chiar cu Dumnezeu. Deci mai bine si-ar lega o piatra de moara de gat si s-ar arunca in mare decat sa faca rau mai micilor lui Hristos-Cuvantul.
@Demetrius, da, mai bine ar lasa caile paganilor, tantrismul, karma, metempsihoza, invataturilr tuturor astrologilor si corcitilor care l-au pacalit si-l duc sa creada in amestecul babilonian de azi, in corcirea religiilor si a credintelor spre a lor pierzare.
@Adr.iu91 ar trebui sa lepede starea de naivitate si de transa, de SF si sa nu mai creada in ”sfintii” din filmele politice, ”sfinti” cu pipa-n gura, mari vrajitori, mari razboinici, mari amagitori prezantati ca sfinti ce calaresc cai albi si patroneaza razboaie crancene. Nu pricepe ca in trilogia respectiva Gandalf cel sur a cazut in adanc si apoi s-a ridicat din adanc si a mers la pierzare devenind alb, adica a devenit ”sfant”, de unde avea putere, din iad. E o viclenie, o iluzie si o betie triumfalista care stimuleaza in om orgoliul si mandria de razboinic lumesc, onoarea si trufia regilor, arma si sabia ca mare idol al puterii ”credintei” si ascultarea de vrajitori ce se autoerijeaza in sfinti.
@eusingur ar trebui sa lepede mandria si rasismul daco-roman caci rasa asta daco-romana nu e cu nimic mai buna ca orice alta rasa umana.
@Iorest ar trebui sa uite supararea caci chiar nu vroiam sa-l umilesc si nu-i vanam postarile ci ma bucuram ca pot sa discut cu cineva care nu posteaza in dorul lelii. Deci s-a suparat si m-a amenintat de parca cine stie ce rau i-as fi facut ca incercam sa-l indrept, sa-i arat ca se poate mai bine, mai in adevar, mai cinstit. S-a suparat caci posta poate pentru slava desarta si daca a vazut ca-l contrazic si ca am dreptate atunci a zis ca-si pierde aprecierile de la oameni. Nu am vrut sa-l umilesc ci sa spun adevarul pe cate un subiect. Daca nu cu el cu cine sa fi dialogat? E adevarat ca si singur pot dialoga dar e un fel de egoism sa fac asta.
Deci, fratii astia ortodocsi care m-au parat-raportat sau care m-au amenintat cu para cerand a fi bannat si au laudat fratia inelului, fratia inchizitiei anterioare cand chiar am fost banat pe nedrept fara sa pot sa ma apar, ar trebui sa inteleaga ca nu eu sunt dusmanul lor de exclus ci PACATUL si corceala babilonica din ei, adica NECREDINTA gresita si NECREDINTA lor in Dumnezeu pentru ca sa poata ei mai mult cu Credinta si sfintenia si sa nu poata deloc cu minciuna si pacatul asa cum ai scris domnule Petru7, atat de frumos pe alt thread, ala cu casatoria alba!
Dar daca nu cred ei nici in sfanta sosie a apostolului Petru cum crezi ca vor primi textul meu fratesc de acuma?
Nu intelegi ca li s-a bagat in cap de catre mai marii lor ca Cele 7 Tr.Ap. sunt secta si le e frica de asta mai rau ca de dracul? Au in ei implantat virusul rabiei si nu pot sa se lamureasca, nu pot sa caute si sa creada ci au fost prschimbati in robocpi ce ruleaza un singur program... te ia... arderea pe rug a ”vrajitoarelor” si apoi dat foc la cetate asa ca Nero iar apoi aruncarea vinei in cor de ”ingerasi”, vina lor pe mine.
Eu ii iubesc si respect ca pe niste frati ortodocsi nu de frica bannari. Daca iar ma banneaza adminul, nu eu pierd ci ei. E foarte urat sa ridici marturie mincinoasa si sa ceri lapidarea unui coleg de forum, coleg de discutie. Ei ma urasc de parca i-as minti. Nu ma dau victima, nu tin socoteala, paguba, iata ii iert si sterg cu buretele si uit, de dragul tau Petru7 si de dragul sf. Petru si al lui Dumnezeu.
I-am iertat! Daca chiar cred ei ca le-am gresit, atunci le cer iertare asa ca-n ortodoxie dar asta inseamna ca cred mai departe in
Cele 7 Tr.Ap. si in Hristos-Cuvantul lui Dumnezeu! Nu ma lepad! Nu ma lepad nici de teoria
Pacman3D-nD!