Citat:
În prealabil postat de Moroco
Preotii si duhovnicii zilelor noastre au usurat galeata de dus si te pune sa duci o canita cu apa vie.
Nu eu te pacalesc ci preotii si duhovnicii tai care de frica sa nu-si piarda clientii te pun sa cari in loc de o galeata cu apa vie abea un degetar...
|
asta ai spus cand am zis ca judeci gresit duhovnicii mei fara sa ii cunosti, care ei NU SUNT ASA! e tot un fel de jignire! Cand zici ca ma "pacalesc" , sau "sa nu isi piarda clientii" .
Nu mai sta sa ma analizezi psihologic judecandu-ma, ca am vazut ce ziceti pe aici... si tu si Petru7. Nu-mi pasa ce spuneti voi despre mine, sa carcotiti in continuare, ca va place sa judecati si sa barfiti la fel! Nu ma cunoasteti deloc! Voi doi spuneti unele lucruri ciudate (cateva nu totu) nemaivorbite de niciun alt duhovnic (partea cu teoria pacman3d, contradictii cu postul negru, acuzatii impotriva stiintei facandu-ne pe noi toti "prosti" ca noi credem ce ni se spune la scoala/televizor si ca nu va credem pe voi, ce am mai vazut aici...am mai vazut chestii.
Eu am scris documentatia aceea cu postul negru (beneficiile postului asupra corpului si ce se intampla cu corpul) aici ca sa incerc sa ajut pe cei de-o seama cu mine si mai mici decat mine. Voi ati inceput cu tam-tam. E asta e poporul roman....romanul intotdeauna se cearta cu un alt roman pe orice nu conteaza religia!