Citat:
În prealabil postat de Adr.iu91
asta ai spus cand am zis ca judeci gresit duhovnicii mei fara sa ii cunosti, care ei NU SUNT ASA! e tot un fel de jignire! Cand zici ca ma "pacalesc" , sau "sa nu isi piarda clientii" .
Nu mai sta sa ma analizezi psihologic judecandu-ma, ca am vazut ce ziceti pe aici... si tu si Petru7. Nu-mi pasa ce spuneti voi despre mine, sa carcotiti in continuare, ca va place sa judecati si sa barfiti la fel! Nu ma cunoasteti deloc! Voi doi spuneti unele lucruri ciudate (cateva nu totu) nemaivorbite de niciun alt duhovnic (partea cu teoria pacman3d, contradictii cu postul negru, acuzatii impotriva stiintei facandu-ne pe noi toti "prosti" ca noi credem ce ni se spune la scoala/televizor si ca nu va credem pe voi, ce am mai vazut aici...am mai vazut chestii.
Eu am scris documentatia aceea cu postul negru (beneficiile postului asupra corpului si ce se intampla cu corpul) aici ca sa incerc sa ajut pe cei de-o seama cu mine si mai mici decat mine. Voi ati inceput cu tam-tam. E asta e poporul roman....romanul intotdeauna se cearta cu un alt roman pe orice nu conteaza religia!
|
Ce tamtam? Ca ti-am spus cum e Calea cea stramta si apoi a venit sf. Petru si a aporbat? Nici pe el nu-L crezi?
Ti-am zis cum se tine postul negru, de la apusul soarelui de dinaintea zilei de post negru si pana la rasaritul soarelui dupa ziua de post negru si dupa Har nu dupa ceas ca sa nu amesteci postul cu stressul, cu grija. Crezi? Ai voie in post sa bei apa sfintita, sa manci anafura si sa te cumineci. Ok? N-am judecat si n-am jignit pe nimeni, tu ai sustinut ca gresesc sau ca mint! Deci tu m-ai osandit! Te-am iertat si culmea tu te-ai suparat vazand invers, ca eu sunt extremistul si ca huliganul de @gpalama te invata bine.
Dupa asta a venit sf. Petru si a sustinut ca eu am dreptate si a intarit ca nu e vorba de ceas ci de Har. Ne-ai bagat in aceiasi oala de noapte a lui @gpalama si iata nu-l crezi nici pe Sf. Petru nici macar de ziua de serbare a lui, Azi-peste 13 zile! Si el ti-e dusman? Si el te-a judecat? Si el te-a jignit? Si el te-a pagubit?
Atunci e clar ca nu te intereseaza Calea cea stramta ci vrei si tu sa largesti Calea impreuna cu ereticii. Ei sunt cei ce largesc calea ca sa nu mai ajunga nimeni la Dumnezeu. Mai mare pacat au cei ce largesc Calea decat cei ce nu tin post L,M,V si atunci cand e randuit peste an in ortodoxie sau cand cere Ierarhul locului.