Subiect: Postul negru
View Single Post
Vechi 29.06.2021, 12:15:41
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Din gura ta iese doar "NIP", "Hristos-Cuvantul", preotii sunt rai, Biserica greseste.

Asta este vocabularul tau sectar.

Altceva nu stii.

Noi in Biserica nu cunoastem cuvintele astea.

Tu prin cuvintele si vorba ta te dai de gol a fi satana.
Pai daca ati scos Apocalipsa din Evanghelie si nu vreti sa mai primiti mustrare si indreptare de la Dumnezeu atunci e clar de ce sunt eu in mintea voastra satana.

Citat:
In fata oalei tale de noapte care o plimbi pe forum tamaind prin toate threadurile care sa-ti sustii mizeria sectara este mult prea putin ce produc eu.
Nu folosesc olite de noapte si deci n-am cum s-o plimb insa iata capul tau e ca o opala de noapte pe care o versi peste tot si apoi arunci pisica neagra, moarta si puturoasa in curtea mea, ca si cum eu as raspandi minciuni si eresuri sau satanisme.

Eu spun doar ca prin Cele 7 Tr.Ap. a suflat si sufla Hristos-Cuvantul adica Fiul lui Dumnezeu marturisit de ortodoxie. Daca voi nu va dati seama si va astupati urechile si va inchideti ochii si va amagiti si va autosenilizati mintile, atunci de ce e vina mea?

Citat:
Imi mai trebuie mult efort ca sa ma apropii de putin din ce faci tu..

Asa ca vezi-ti barnele din ochi in care in fiecare clipa "Biserica greseste" (mare prost poti sa fii sa spui asta), si "NIP are dreptate"...
Nu de mine ar trebui sa te apropii si putin din ce fac eu ci trebuia sa nu minti, sa nu rastalmacesti, sa nu devi un Bârnabas oximoron care a luat in mana tepusea ca s-o infiga in ranile ”mai micilor Mei” si ar fi trebuit sa respecti Cele 7 Tr.Ap. ca sa-ti dai seama ce sufla Domnul prin ele, ce spune, ce e de facut!

Nu poti pricepe dar te dai mare destept cand defapt esti doar un penibil!

Ai citit ce au spus cele 7 Tr.Ap.? Daca nu, inseamna ca ai scos Apocalipsa din BOR si ca nu-L mai astepti pe Mesia sa vina intru judecata! Normal, vad ca ma judeci si ma hulesti tu la fiecare propozitie si pe toate firele de discutie! Ai ajuns un ortodox pe dos care te dai mare!

Ai auzit ce a zis Domnul lui Saul din Tars? ”Greu iti este sa lovesti cu piciorul in tepuse”. A orbit de rusine! Norocul lui a fost ca s-a pocait si a devenit un mare intelept, un sfant avand parte de o marturisire minunanta, pana si pamantul s-a cutremurat pentru el ca sa-l elibereze din inchisoare.

Ia aminte ca esti decat un pripit! Te-ai luat dupa orbii et corbii, dupa globalai si platisti si instaurezi marele papalac condus de antihrist cu puterea satanei, din ascuns, din cotlon impreun cu Luxifer!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa
Reply With Quote