View Single Post
Vechi 29.06.2021, 12:52:07
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Cat timp esti iesit din Biserica nu poti sa imi tii lectii.

Esti doar o lepadatura care nu isi vede lungul nasului.

Inapoi in cotetul de la nip se da mancare
Pai nu eu desfintez Apocalipsa din Evanghelii si din realitate ci tu esti acela. Oricine poate vedea cat de mult te caznesti pe toate firele de discutie. Deci trage si tu concluzia cine e cel iesit din Biserica!

Nu m-am lepadat de Hristos-Cuvantul. Tu esti cel ce te-ai lepadat si-L renegi!
Nu eu sunt Pinocchio ci tu esti puiul baronului de Mieunhauzen si mieuni pe toate firele de discutie tot felul de nascoceli, echivalente si mitomanii. Dupa asta ai tupeul sa-mi zici ca eu nu-mi vad lungul nasului?

La final iar ai ”triumfat” prin exclusivismul Luxiferic. Vezi, poate sesizezi iar adminul, santajandu-l emotional si trasandu-i sarcini, exact ca un Capo-SS acoperit.

Ce sa-ti mai zic... crezi mai departe ca nu tu ci eu am probleme de spitalul 9.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 29.06.2021 at 12:57:44.
Reply With Quote