View Single Post
Vechi 29.06.2021, 15:06:59
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vic007rau Vezi mesajul
gata v-am facut un topic sa va denigrati cat vreti cat e ziua de lunga ca sa nu o mai faceti pe alte topicuri deviind de la subiectul topicului putati sa sariti unul la gatul altuia dar aici va rog e creat cu multa dragoste doar pentru voi 2
Frumos din partea ta doar ca stimabilul @gpalama a dovedit deja ca nu poate si cade mereu in recidiva. I-am creat special pentru el threadurile cu Cele 7 Tr.Ap. si cel cu Analizarea... ca sa loveasca acolo. Degeaba, a dovedit mereu ca nu poate sa se abtina si ca nici nu vrea. El vrea sa se dea mare si are nevoie de public asa ca are nevoie de toate firele de discutie sa se dea ”mare” aparator, vrea sa fie ca Bîrnabas-oximoron si sa-l aleaga pe el poporul in loc sa-L aleaga pe Hristos-Cuvantul.

Poate te asculta pe tine. Uite acum are 3 fire de discutie unde sa-si deverse toate necredintele si ”luptele” intestine. Zice ca-i rapesc eu credinciosii. Probabil vrea sa-i mance. Cum as putea eu sa rapesc pe cineva? Nu vrea sa priceapa nici cum ca sunt mirean din poBOR si nu ma ocup de rebotezari. Ma confunda cu Ewald Frank-enstain, ala se ocupa, ala e omul cu ciocanelu care manca copii. Confuzius nu vrea sa priceapa!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa
Reply With Quote