View Single Post
Vechi 29.06.2021, 15:33:57
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is online now
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
La tine impostura in care va pozati cu toti sfintii este de condamnat,
Tu esti impostorul care te erijezi in sef. Eu ti-am zis ca-s mirean din poBOR, deci n-am nicio functie si am pus in semnatura linkuri ca sa stie oricine cu cine discuta. Deci minti ca-s impostor!!! Minti de ingheata apele!

Citat:
Ii luati pe toti la rand va asezati la brat cu ei si ii asezati in randul "martorilor". (NIP)
Daca sosia sf. Petru si sf. Petru marturiseste Cele 7 Tr.Ap. te deranjeaza asta?

Citat:
Deja tu defilezi doar cu Hristos, cu Sfintii Apostoli, cu Cele 7 Trambite.
Ai vrea sa defilez cu mitomani ca tine? Fereasca Dumnezeu!

Citat:
Dar nu defilezi cu Biserica si in Biserica, acolo unde este Hristos.
Ma tu esti handicapat? Nu pricepi ca-s mirean din poBOR practicant?

Citat:
Esti doar un nebun impostor, scapat de la spitalul 9.
Crede-te tu. Crede-ti toate minciunile si hulele. O sa ajungi in ”Rai” daca persisti!

Citat:
Iesit ca toti sectarii pe strada sa tipe in gura mare ca ai innebunit.
Nu eu stig, tu stigi exact asa cum hotii pagubitori striga ca din gura de sarpe ca ei ar fi pagubiti! Lasa vrajeala! Nu tine cu mine! Tu esti hotul travestit!

Citat:
Inafara sa arunci texte de speriat cu care te sperii singur si nebunii apocaliptice de speriat nu poti da altceva.
Credinta aduce liniste, pace, nu spaima nebuna. Eu cred in Cele 7 Tr.Ap. in timp ce tu nu crezi si ridici in memoria colectiva ingrozirea si spaima nebuna ca sa facem ce zici tu! Eu v-am marturisit ca Hristos-Cuvantul a suflat prin Trambite si ce e de facut ramane sa alegeti fiecare. Nu silnicesc pe nimeni. Tu insa ma silnicesti si ma ameninti si-mi faci report peste report si invarti marota sectelor si toata psihiatria! Esti decat un penibil intors pe dos!

Citat:
Esti un sectar speriat, care se sperie si se incurajeaza in prostia lui.
Nu-s sectar ci mirean din poBOR deci nu ma sperii de auto erijati la comanda, de mitomani de profesie, de hulitori si de tot felul de ”ortodocsi” cu limbaj de huligani care au iesit sa judece, sa osandeasca, sa nimiceasca si sa dea foc la cetate ca sa arunce vina pe sfinti!

Lasa vrajeala! Miauna la alta masa!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa
Reply With Quote