Citat:
În prealabil postat de Moroco
Tu esti impostorul care te erijezi in sef. Eu ti-am zis ca-s mirean din poBOR, deci n-am nicio functie si am pus in semnatura linkuri ca sa stie oricine cu cine discuta. Deci minti ca-s impostor!!! Minti de ingheata apele!
Daca sosia sf. Petru si sf. Petru marturiseste Cele 7 Tr.Ap. te deranjeaza asta?
Ai vrea sa defilez cu mitomani ca tine? Fereasca Dumnezeu!
Ma tu esti handicapat? Nu pricepi ca-s mirean din poBOR practicant?
Crede-te tu. Crede-ti toate minciunile si hulele. O sa ajungi in ”Rai” daca persisti!
Nu eu stig, tu stigi exact asa cum hotii pagubitori striga ca din gura de sarpe ca ei ar fi pagubiti! Lasa vrajeala! Nu tine cu mine! Tu esti hotul travestit!
Credinta aduce liniste, pace, nu spaima nebuna. Eu cred in Cele 7 Tr.Ap. in timp ce tu nu crezi si ridici in memoria colectiva ingrozirea si spaima nebuna ca sa facem ce zici tu! Eu v-am marturisit ca Hristos-Cuvantul a suflat prin Trambite si ce e de facut ramane sa alegeti fiecare. Nu silnicesc pe nimeni. Tu insa ma silnicesti si ma ameninti si-mi faci report peste report si invarti marota sectelor si toata psihiatria! Esti decat un penibil intors pe dos!
Nu-s sectar ci mirean din poBOR deci nu ma sperii de auto erijati la comanda, de mitomani de profesie, de hulitori si de tot felul de ”ortodocsi” cu limbaj de huligani care au iesit sa judece, sa osandeasca, sa nimiceasca si sa dea foc la cetate ca sa arunce vina pe sfinti!
Lasa vrajeala! Miauna la alta masa!
|
Tu esti o bomba de sectar care se ascunde sub umbrela bor.
Asta o zice un bor intteg si ai drclarat-o tu in x posturi.
Sosia Sf. Petru. Ce aura de sfintenie si apostolat iai pus lui Petru7... Mai mai ca zboara.
Linkurile din semnatura ta te arata ca sectar nu ortodox. Nu e borul acolo ci NIP.
Asa ca fraiere daca tu zici bor si te semnezi nip ce fel de idiot sa fii sa zici ca esti din bor?