View Single Post
Vechi 29.06.2021, 15:46:49
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is online now
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Nevrednic de sfintele taie, nevredinc de toata osanda IN FATA SFINTELOR TAINE.
Propozitie de analfabet. La cine se refera?

Citat:
Nu zice ca e vinovat prostane.
”Cred, Doamne, și mărturisesc cu Tu ești cu adevărat Hristos, Fiul lui Dumnezeu celui viu, Care ai venit în lume să mântuiești pe cei păcătoși, dintre care cel dintâi sunt eu.

Citat:
Prostane care nu intelegi nimic din crednita.

Doar nu facea crize de vinovatie Sfantul Ioan.

El vorbeste despre dreptate nu despre invinovatire.

Zero minte ai.
Imi dai tu lectii despre ce vorbeste el?
E clar ca tu ai invatat sa te indreptatesti si nicidecum sa stai sub vina, sa te socotesti pacatos, vinovat!

Citat:
Nu exista o teologie a invinovatirii omului. Nu a scris nici un sfant "VINA OMULUI" vreo carte, sectar nerusinat ce esti.
Ai auzit de ghidul de spovedanie? Vezi ca este unul scris de parintele Cleopa. Acolo gasesti pacatele-vinele omului crestin care vrea sa se spovedeasca.

Decat un pripit, autoindreptatit pripit care la fiecare postare se dovedeste cine este, un fur travestit, un lup in haine de berbec ce se erijeaza la a da lectii la altii din pozitia trufase de mare sef!!

Miauna la alta masa ineptii din astea duhovnicesti! Bine-am zis ca esti tembeolog! De ce credeti astfel de oameni? De ce va luati dupa ei?

Va place sa stati ca strutii cu capul in nisip si sa pupati astfel de râme ”ortodoxe” in dos sau pe inele?

Te iert si de data asta. Pentru ca unde nu e nici Dumnezeu nu cere. Imi dau seama ca tu chiar nu stii ce faci!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa
Reply With Quote