Citat:
În prealabil postat de gpalama
Sectare, tu doar repeti ca papagalul "NIP, NIP NIP" si oricine incearca sa et aduca pe calea cea dreapta a BOR isi primeste ... mizeria NIP de la tine.
|
Nu repet, e prins in semnatura Credinta mea. Tu repeti. Tu acuzi. Tu ai iesit cu vidanja si ventilatorul. Eu sunt nevoit sa-ti raspund, sa ma apar, sa marturisesc. Tu lovesti, tu distrugi, eu zidesc, eu construiesc, eu marturisesc Adevarul. Tu minti de ingheata apele!
Citat:
Sectare vezi-ti putin de capul tau fa un control mental.
|
Pai daca nu-s sectar ci mirean din poBOR si ma faci intruna sectar cine crezi tu ca are nevoie de control mental?
Citat:
Daca merg la duhovnicul tau cu toate elucubratiile astea de pe forum te alunga din biseirca si iti da anatema.
|
Ce-ti pasa tie de soarta mea? Nu vezi ca esti decat un ipocrit paracios terorist? Du-te la Irineu Bistriteanul! Du-te la Andrei Andreicut. Du-te si arata-le ce scri tu pe forum si ce scriu eu! Te rog!
Citat:
Ia zi-ne si noua unde e duhovnicul tau sa-i facem o intalnire un telefon ceva sa ii aratam minunatia de "ucenic".
|
Care sa-i aratati? Care voi? Voi-tu-biserica? Ce-ar fi sa-i arati tu duhovnicului tau postarile tale. A, stiu, tu iti esti tie marele duhovnic. De aia nu-ti pasa ce limbaj folosesti. De aia nu-ti pasa cat minti. Nu-i asa?
Citat:
Sau tu prizezi pe la "duhovnicii alesi ai nip" dar nu pe la aia rai din ortodoxie ca nu "se pricepe" ???
|
Nu vezi ca esti ca bagat in priza sa te desarti pe toate firele de discutie la adresa mea si a
Celor 7 Tr.Ap? Deci tu prizezi ceva si arunci pe mine.