View Single Post
Vechi 29.06.2021, 17:39:57
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Sectare, tu doar repeti ca papagalul "NIP, NIP NIP" si oricine incearca sa et aduca pe calea cea dreapta a BOR isi primeste ... mizeria NIP de la tine.
Nu repet, e prins in semnatura Credinta mea. Tu repeti. Tu acuzi. Tu ai iesit cu vidanja si ventilatorul. Eu sunt nevoit sa-ti raspund, sa ma apar, sa marturisesc. Tu lovesti, tu distrugi, eu zidesc, eu construiesc, eu marturisesc Adevarul. Tu minti de ingheata apele!

Citat:
Sectare vezi-ti putin de capul tau fa un control mental.
Pai daca nu-s sectar ci mirean din poBOR si ma faci intruna sectar cine crezi tu ca are nevoie de control mental?

Citat:
Daca merg la duhovnicul tau cu toate elucubratiile astea de pe forum te alunga din biseirca si iti da anatema.
Ce-ti pasa tie de soarta mea? Nu vezi ca esti decat un ipocrit paracios terorist? Du-te la Irineu Bistriteanul! Du-te la Andrei Andreicut. Du-te si arata-le ce scri tu pe forum si ce scriu eu! Te rog!

Citat:
Ia zi-ne si noua unde e duhovnicul tau sa-i facem o intalnire un telefon ceva sa ii aratam minunatia de "ucenic".
Care sa-i aratati? Care voi? Voi-tu-biserica? Ce-ar fi sa-i arati tu duhovnicului tau postarile tale. A, stiu, tu iti esti tie marele duhovnic. De aia nu-ti pasa ce limbaj folosesti. De aia nu-ti pasa cat minti. Nu-i asa?

Citat:
Sau tu prizezi pe la "duhovnicii alesi ai nip" dar nu pe la aia rai din ortodoxie ca nu "se pricepe" ???
Nu vezi ca esti ca bagat in priza sa te desarti pe toate firele de discutie la adresa mea si a Celor 7 Tr.Ap? Deci tu prizezi ceva si arunci pe mine.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa
Reply With Quote