Citat:
În prealabil postat de gpalama
Dragule poti sa analizezi fiecare virgula in parte si sa o vezi stramba cand este dreapta.
|
Ca zici tu? Penibil!
Citat:
Daca te-ai uita asa, de sus, din avion, ai vedea care este problema de ansamblu care ti se spune tie.
|
Problema mea e necredinta ta si necredinta ta gresita? AIA E PROBLEMA TA!
Tu esti cel ce nu crezi in Cele 7 Tr.Ap. si ai vrea ca nici eu sa nu cred si sa nu creada nimeni. Tu nu incapi de credinta ta, eu incap de necredinta ta, deci iata, problema E LA TINE!!!
Citat:
Ca esti in eroare. Ca gresesti ca nu poti sa continui in felul asta.
|
Nu-mi dai tu voie? Te-ai erijat in a fi tu-biserica, tu-forumul, tu-adminul, tu-seful, tu-Dumnezeu si noi sclavii tai? Nu vezi ca nu suporti si excluzi? Nu vezi ca te crezi infailibil si vrei sa faci cenzura, teroare, silnicie? Eu nu-ti cer nimic. Daca vrei sa dicutam pe obsesiile necredintei tale tia-m creat doua threaduri separate ca sa nu deranjam discutiile de pe alte threaduri. Cihar un veteran de prin 2007, deci credibiul ne-a facut un thread special. Nu vezi ca nu vrei sa te comporti cu bun simt? Nu vezi ca esti ca bagat in priza si pe toate threadurile revi la obsesiile tale vrand sa-ti glorifici necredinta, intoleranta, trufia, sefia, infailibilitatea, stiinta-barfa, mitomania, huliganismul?
Citat:
Ca tot ce produci este eroare erezie, gresit!!!
|
Iata glasul duhului ”sfant”, raspopitul tembeolog @gpalama sustine ca e glasul Duhului Sfant, ca tot ce zice el e corect caci el e el-biserica.
Nu ti-am zis ca esti Luxiferic si infailibil in afirmatiile tale?
Adica tot ce zic eu e gresit si tot ce zici tu e drept, corect?
Hai plimba ursul si miauna la alta masa, domnule pui al baronului de Mieunhauzen ce se vrea sef in grozavia lui mito-mana!