((((
Ce interes ar fi avut cineva să-i favorizeze pe presupușii făptuitori, mai ales că era persoană publică ?
Cum s-ar fi putut ascunde atât timp vinovatul/vinovații fără să-și piardă liniștea dacă erau vinovați ?
Dacă era așa nu alerta autoritățile, nu era un cerc de suspecți din presupuși dușmani ?
))))
Îmi pare rău că nu știu să folosesc opțiunea de selecție a citatului, altfel decât în metoda bâjbâită de mine.
Doamna Brooks doar demonstrează că nu a fost sinucidere. Și eu nu doar că acum cred ... dar mi-e imposibil să nu cred, pentru că dosarul nu arată că s-a sinucis. Și eu cred că și din cauză că nu au vrut să se complice și să facă o anchetă temeinică, așa cum trebuie să fie toate anchetele. Este practic o crimă felul în care anchetatorii au ajuns la concluzia că s-a sinucis doar că așa i-a sugestionat soțul ei. Sunt o grămadă de greșeli pe care oricine le poate observa dacă are răbdare și curiozitate să se informeze din ceea ce arată doamna Brooks. O să aveți apoi alte întrebări și muuult mai multe.
|