View Single Post
Vechi 21.10.2006, 09:45:56
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Danky,este adevarat,demonul si raul exista asa cum deopotriva exista Dumnezeu invaluit de forta binelui,dar este totusi o comparatie necoraspunzatoare,pentru ca puterea raului este mult inferioara binelui,deci este doar un produs...mult in urma binelui deja existent.Stiu ca exista oameni posedati de vrajmasi,acestia din urma au chiar si caractere diferite,si-si manifesta actiunile prin trupul posedat,in mod diferit.Am vazut astfel de cazuri,am stat la capataiul lor,unele s-au vindecat in urma rugaciunilor prelungi,altele au afectat prea mult fizic,trupul si au creeat complicatii ducand in cele din urma la decesul persoanei(care s-a calugarit).Dar,dupa cum spunea Euftalia,sunt si cazuri care nu manifesta decat niste psihoze,fiindca,cu adevarat firea omului se dovedeste destul de fragila si astfel informatiile,ori trairile degenereaza intr-un mod negativ creaind dereglari la nivelul creierului.Tot ceea ce se-ntampla in lume a devenit atat de divers si atat de complex incat a inceput sa ne depaseasca si astfel apare cu usurinta confuzia,dar mai ales piere sensul sensul atator valori.
Reply With Quote