View Single Post
Vechi 05.10.2021, 17:01:32
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Citat:
În prealabil postat de Moroco pentru Seraphim7 catre Nietsche
Citat:
În prealabil postat de Seraphim7
Nietzsche, dă-mi voie sa, remarc ca ești un tip foarte simpatic, inteligent, amuzant și aduci asa un strop de curiozitate mistico-filosofoca foarte curajoasa, expresivă și îndrăzneață...

Iar, dacă te arunci în "luptă", retine doar ca o critică sinceră, didactică, dură și directă este mai bună decât 100 de îmbrățișări false...

Eu rezonez cu tine, cu căutările tale, am trecut prin ceva asemănător...

Și îți urez succes în aflarea Căii....

PS

Sper sa te împrietenești cu gpalama, sunați destul de bine în simbioza :))
E foarte greu ca victima sa se imprieteneasca cu calaul...
Iubiti-va calaii dar nu faceti ca ei! Iubiti satanistii dar lepadati-ve de satanism.
Ascultati ce zic fariseii si ipocritii dar nu faceti ca ei
caci ei zic si nu fac ci doar se lauda, mint de ingheata apele, amagesc, pun juguri mari si grele, osandesc si socotesc nebunia si pripeala asta a lor drpt credinta cea mai mare si mai tare, cea mai importanta si insemnata ”putere” inchipuindu-se ca ar fi ei cel mai tare din parcare. Defapt nu cred, nu asculta si pierd si ajungand in iad li se pare ca sunt foarte importanti nepricepand ca sun draci, diavoli, demoni.

Domnul a scocotit credinta lui Avraam in Dumnezeu ca dreptate si nicidecum laudarosenia si necredinta mincinosilor si ipocritilor ca fiind credinta.
Draga Moroncel esti calaul propriei tale prostii.

Vezi ca prostia ta iti este un calau mai mare decat oricare altul.

Judecata, osandire, toti sunt rai.

Vezi numai mizerie, si produci numai mizerie. Ti-a mintea o hazna murdara de ganduri.

Tot ce scoti din tine este rau - judecata osandire.

Esti o hazna de rautate, de judecata si de osandire.

O sa te judece Hristos pentru ce scoti din tine, pentru ce essti in interior - si esti exact ce ai spus mai sus - osandire, judecata, o hazna.

Mintea ta este o groapa de judecata de osandire, de mizerie fata de altii.
Iar te-ai pripit inchipuindu-ti ca la tine ma refer cand am zis de victima si calau? Ma confunzi pe mine cu satanismul pe care-l osandesc.

Nu am osandit pe nimeni la propriu ci vorbesc generic, e unii care se cred foarte apostoli cand defapt ei sunt satanisti si am indemnat la iubire de satanisti, vrajmasi, oameni lumesti dar cu lepadare de lume si de satanism si pentru a primi rasplata de la Hristos in Cer, pe cand tu osandesti la propriu pe fiecare cu care discuti inchipuindu-ti ca duci lupta cea buna cand defapt esti vrednic de focul gheenei nu dupa judecata mea ci dupa faptele tale: Cine va zice fratelui sau prostule e vrednic de judecaTA SOBORULUI IAR CINE VA ZICE NEBUNULE E VREDNIC DE focul gheenei.

Nu ma scoti din prost, eretic, hazna, nebun.

Pe tine te distrugi. Fa-o mai departe pana te duci singur spre moarte grabnica: NECREDINTA si lepadare de Dumnezeu.

Tu esti teolog? Al cui? Al satanismului aplicat?

Apoi iti arogi functii si merite si faci tu cenzura pe forum indemnand la bannare?

Tu trimiti oamenii la biserica si sa se roage in biserica si dai tu canoane? Dai tu porunci?

Cine dracu te crezi? Dracu te crezi? Cine esti? Dracu esti?

Crezi ca daca te ascunzi in spatele unei icoane a unui sfant luptator cu erezia crezi ca tu lupti cu erezia? Tu lupti pe dos, tu lupti pentru satanism fiindca te comporti ca un satanist si osandesti pe Dumnezeu si pe aproape!

Nu-ti dai seama ce faci? OSANDESTI, judeci, faci atacuri la persoana, improsti cu minciuna, noroi, cu rastalmaciri si amagiri.

NU VEZI? NU INTELEGI? Esti un kamikaze? Te crezi important-exportant grozav insemnat? Esti un INSEMNAT?

Ti-am zis ca te-am iertat si te-am uitat si ca nu doresc sa duc cu tine lupta surzilor si sinucigasilor, distrugatorilor din echipa avantul auto-prabusirea cea mare dar vad ca o iei de la capat mereu cu forte proaspete. Te-ai odihnit doar pentru ca sa ma reataci din nou cu toate minciunile si rastalmacirile si afirmatiile tale tupeiste exact ca o flasneta repetoare de minciuni si imbecilitati care-si tine minte ideile false si fixe?

MINTI!!! Poti realiza asta?

Nu ti-a folosit pauza la nimic, nu te-ai schimbat deloc. Esti chiar mai confunz si mai pripit ca inainte. NU LA TINE MA REFER cand discut cvu altii, nu-ti port pichi, nu refulez, nu am cosmaruri cu tine, nu ma deranjeaza existenta ta, mi-esti indiferent, mi-am dat seama de ce esti in stare si ce crezi. Deci NU DISCUT CU TINE SI DESPRE TINE ca nu are rost si nu pentru ca te-as evita sau te-as exclude. E inutil pentru ca tu esti sigur ca nu te inseli crezand orbeste in necredinta ta ajutat de marele babilon logico-stintific si rational care te sustine in amagire. Ti-am spus ca te vei cutremura rau de tot cand vei afla Adevarul ADEVARAT pe care il osandesti ca un fraier amagit.

Cand osandesc io nu osandesc fiinta spre pierzare ci osandesc ceva generic, satanismul ca o ideologie virala, faptele rele in general, caracterul, firea, pofta, placerile, rautatile lumii... si in general mai mult ma refer la mine si la neajunsurile mele cand spun ca exista unii, nu la tine personal ma refer. PRICEPI bai teologule terorist si incompetent? NU te judec, nu te acuz, nu la tine ma refer, scriu doar faptele tale care te demonstreaza la fiecare postare si ti le explicincercand sa te opresti si pe viitor sa te feresti sa le repeti.

Eu nu as scrie de tine nimic ci aratandu-ti faptele tale incerc sa te fac sa crezi, sa vezi si sa crezi si asa sa te opresti din cadere accelerata in iad, dar tu nu te lasi si iti mai pui si motor cu reactie negativ-pozitiva excaladanta a conflictului, te radicalizezi si te intaresti in sustinerea necredintei tale pentru care ma osandesti caci io cred si tu nu vrei, preferi sa crezi pe unii care nici ei n-au vrut sa creada. Daca voi nu vreti sa credeti vreti cu salbaticie bolnava si terorista sa nu cred nici eu. Calea voastra buna ar fi fost sa vreti si voi sa credeti si nu sa loviti cu bestialitate in cei ce cred Adevarul.

N-ai decat sa te cvomporti la fel de rau si urat dar sa stii ca tu o sa suferi si nu din cauza mea caci eu te-am iertat si te-am uitat si nu te-am provocat cu nimic, doar ti-am raspuns la tonele de mizerii fara numar!

Deci nu eu te-am osandit, judecat, aruncat cu kkat, mocirla, minciuni si rautati in tine sau in altii ci tu ai facut-o mereu si dezinformezi exact ca satana cand a barfit pe Dumnezeu la Eva si la Adam.

Eu cu bucurie ti-am marturisit CREDINTA! Voi o lepadati nestiind ce faceti exact ca acum 2000 de ani!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 05.10.2021 at 18:14:39.
Reply With Quote