Citat:
În prealabil postat de Nietzsche
SunteČ›i un doritor al cunoaČ™terii, al revelaČ›iei, capabil de mari sacrificii clar observabile în discursul dvs. Sper Č™i va doresc sa fiČ›i luat în considerare de acest Zeu ce este nobil, aparte, să fiČ›i ales în oastea Lui ce va schimba conČ™tiinČ›a omenirii. Eu însă mai am mult până la o asemenea pretenČ›ie. Nu Č™tiu cât mai am timp sa va răspund pt că probabil voi fi banat datorită saturaČ›iei intr-un fel explicabil de incidenČ›a proporČ›ional colosală replicată la fiecare răspuns indezirabil Č™i ipocrit al acestui utilizator @g-palama.
Cu stimă Č™i respect!
|
Draga Mietzsche, vreau sa iti spun sa scrii si tu sa intelegem ce spui.
Vad ca vocabular ai, buzzwords in special, dar logica destul de putina in cuvinte.
Cand te apuci si ameninti cu bodyguarzii si bataie si restul si devii deja un infractor prin cuvintele tale cred ca deja te pozitionezi undeva la usa puscariei, intre puscariasi.
Gura mai mica, ca ai apucaturi de strada si figuri de cultivat. Dar rabuneste din tine prin vocabular dar si prin ganduri ce esti tu ca om: un pustan incantat de cateva cuvinte frumoase din filosofie care nu prea le stie pe alea cu viata.
Mai stai pe langa taica-tu ca poate iti transmite ceva din intelepciune. Pare un om asezat din ce zici, poate inveti si tu una alta.
In rest, in loc sa-mi dai mie replcii mai bine ti-ai citi posturile "de strada", sa vezi pe unde esti ...
Smerenia in viata e foarte buna, sa nu iti scoata in fata Dumnezeu pe unul care sa te smereasca (valabil in reciprocitate intotdeauna), sa nu iti scoata vreunul in fata caruia sa nu poti deschide gura. De asta putina consideratie ca nu stii ce in partea cealalta, cand vorbessti, te ajuta intotdeauna.
Un dialog filosofic eset intotdeauna unul in care inveti ceva. Ar fi bine sa incepi de aici si sa vezi ce poti invata.
Filosofia nu s-a ridicat inca la nivelul intelepciunii crestinismului.