View Single Post
Vechi 07.10.2021, 16:09:14
Nietzsche Nietzsche is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.06.2021
Implicit

Ceea ce dvs nu înțelegeți în acel șir mai complex al exprimării este pedantismul, nu stau sa îmi bat capul cu mediocritatea explicând banalul. Aș accepta sfaturi, de la o persoană care are un simț al eticii și al moralei cuprins de o dorință sinceră pedagogică ce se observă în exprimare. Dvs însă, ați fost trădat tocmai de exprimare, pt că in momentul în care te bălăcăresti cu un alt individ ținând morțiș să aveți ultima flecărie, acompaniată de injurii și behăieli zeflemiste, atunci etica si morala s-au dus pe apa sîmbetei. V-am acuzat de josnicie, pt că am observat cum condescendența imaginii forumului, ocupă un loc mai important pe scara de valori decât cuvântul și onoarea unei persoane. Dacă ar fi să vă descriu intr-un cuvânt acela ar fi martalog, adică un marinar creștin de pe Dunăre ce supraveghează granițele acestui forum ortodox, ca nu cumva să se simtă emanația fetișistă a stării de prosternare în care vă regăsiți. Oasele mai și put, chiar dacă le îmbălsămăm în uleiuri aromatice, le închidem în raclă, iar racla o acoperim cu flori, pt că în poziția ăia de ploconire se mai scapă o flatulație.
Deci, domnu' martalog invidia este un păcat grav in creștinism. Ajungi să ștergi pardoseala cu genunchii și cu coatele 2 săptămâni, iar cu lacrimile o lustruiești. Ai granit acasă? Că ți-ar fi mai usor:)

P.S. Deja ați crescut ca valoare, v-am dat prea multă atenție.
Reply With Quote