Interesanta caracterizare:
martolog sm [E: tc
martoloz] 1 (Lpl) Soldați greci care făceau parte dintr-un corp de miliție turcească însărcinat cu apărarea granițelor și cu supravegherea drumurilor și a punctelor vamale. 2 (Îs) Cazaci ~ogi Slujitori de scuteală care făceau parte dintr-un corp de miliție însărcinat cu paza granițelor. 3 (Îrg) Persoană însărcinată cu aducerea împricinaților în fața instanțelor de judecată. 4 (Olt; dep) Persoană care se ține scai de cineva. 5 (Olt; dep) Bătrân care se ține după femei. 6 (Reg) Om leneș și de nimic Si: marțafoi (1).
Vezi dumneata domnule @gpalama, nu te judec, nu te osandesc, nu am mintea rea si nu sunt rau cu tine si cu altii ci iata te caracterizeaza faptele tale si altii ti le prezinta succint in speranta ca ai decenta sa-ti dai seama cine esti si sa te opresti din furiile pripite si razbunarile pe sfinvers.
(PS: Daca tu te razbuni mereu pe mine pe nedrept ispitandu-ma si provocandu-ma la escaladarea conflictului sa nu crezi ca voi fi un fraier ca sa pun botul si sa cad in ispita si sa ma apuc sa te osandesc pe drept. Te iert si uit chiar daca nu-mi ceri amintindu-mi cu cine stau de vorba si fericit ma gandesc la comoarea din Cer pe care mi-o adaugi cu fiecare minciuna, hula, blestem pe nedrept, fireste lovindu-ma, aducand jertfe, mintind tu fara rusine pentru, pentru, pentru Mine si pentru ortodoxie. Deci sa stii ca ma bucur ori de cate ori ma confunzi cu satana si ma blestemi sa pier asa cum Il confunzi pe
Domnul IH-CD cu dracul sau cu belzebul si pe poporul Lui si pe Cele 7 Trambite Apocaliptice cu o secta neoprotestanta, stilista sau cu o hazna. Deci sunt foarte bucuros dar mi-e mila de tine caci vad cum te sinucizi duhovniceste ca un kadmikaze pripit si amagit, mi-e mila ca de orice frate ortodox prea grabit-pripit sa sara la beregata pentru ”apararea” ortodoxiei. Daca nu intelegi vei fi pentru mine un fel de vames sau pacatos si nu te mai iau in serios fiindca persisti si te incapatanezi in a fi refractar la orice ti-as spune, adica credinta ta in neCredinta ti s-a facut zid si piatra la inima, idol si pentru idol (bogatia si banii lumii din punga ta) esti in stare de orice rau si orice minciuna ca sa triumfe barna din ochi pe care ai inaltat necredinta mai marilor tai lumesti pentru babilonul cel mare al ratiunii papalâcului inchizitorial important-exportant si insemnat. Te iert deci ca sa piara satanismul si sa invie aproapele. Daca ma mai ataci sa stii ca pe tine te razbuni si pe tine te pierzi!... fiind tu capabil de orice rau si mintind pentru Mine.)