View Single Post
Vechi 08.10.2021, 13:49:15
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
... sectarism de tot felul care înjură ideea de ierarhie pentru că nu le recunoaște poziționarea ?
Stiu ca la mine te referi, ca nu ai la cine din moment ce nu am ramas pe aici decat vreo 10 negri mititei.

NU INJUR IERARHIA!!!... si nici ideea de ierarhie ci v-am zis ca voi nu pricepeti ortodoxia caci in Cer cu cat este cineva mai mic si mai Adevarat cu atat este mai mare si cu cat esti mai mare si mai mincinos cu atat esti mai mic! (”Adriane nici nu stii cat de mic incepi sa fii!” vorba marinarului.)

Iar Domnul asa a intemeiat Biserica Sa precum in Cer asa si pe Pamant: ”Cine este intre voi cel mai mic si slujitorul tuturor Acela sa fie mai Marele vostru.”

”Daca vreti si credeti ca puteti bea paharul pe care Il beau Eu si sa va botezati cu botezul cu care ma botez EU atunci botezati-va si beti paharul dar ca sa stea cineva de-a dreapta si de-a stanga Mea cand voi veni intru Imparatia Mea asta este a Tatalui si nu pot Eu sa promit si sa dau de la Mine.”
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 08.10.2021 at 14:25:46.
Reply With Quote