View Single Post
Vechi 08.10.2021, 16:36:46
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Bai mucisor 2, vezi ca am zis mucisor de la muci, asa cum i-am zis si mai sus, nu i-am zis mucenisor.

Asa ca nu mai schimba vorbele mele ca eu zisei una si prostu intelese alta.
Pai vezi de aia tu esti prostul desi te crezi desteptul, esti prost fiindca nu pricepi functia fiziologica a mucilor. Tu crezi ca sunt rai mucii. Asa cum pentru Duhovnicie sunt buni mucenicii tot asa pentru trup sunt buni mucii. Daca n-ai avea muci in nas sau prin bronhii atunci cum crezi ca s-ar spala caile respiratorii? Cum crezi ca s-ar curata? Cine crezi ca ar sta de paza la portile sufletului ca sa pazeasca cetatea de infractorii paraziti care s-ar strecura inauntru ca sa-si inmulteasca pacatele si puii-ieniceri si spahii?

Deci daca iti bati joc de mucii omului e mai rau caci iti bati joc de Creatorul omului adica de insusi Dumnezeu!

Citat:
Asa ca lasa auzitul "de la prosti", in care eu zic muci si tu intelegi injuratura.
Pai tu esti prostul de la care am auzit. Tu ai zis ceva cu radacina muc si ai folosit derivarea, muci ca un blestem, ca o batjocura. Crezui ca-ti bati joc de sfintii mucenici dar vad ca defapt tu-ti bati joc de insusi Creatorul.

Citat:
Ai mintea stricata Moroncele, de asta eu zic drept tu auzi stramb.
”In mintea stramba si lucrul drept se stramba”. Par. Calugar mare Prooroc Arsenie Boca, Trambita nr.3. Sa inteleg ca ai inceput sa-ti lepezi necredinta si sa preiei din Mesajele lor Apocaliptice?

Citat:
Asa faci pe toata linia, eu zic "mucisori" tu zici ce te trece prin cap, ce iti stramba demonii in cap...
Eu inteleg ceea ce scrii dumneata. Daca ai zis mucisori sarcastic sau ironic sa stii ca e mai rau, ai indraznit sa-ti bati joc de creator si de toti copiii. E rau sa fi copil si sa ai muci? E rau Tatal ceresc care a dat tuturor ca sa ne curga iarna mucii? Esti lumesc cu morala lumeasca, de aia mucii sunt pentru tine o rusine, un rau!

Citat:
Asa ca mucisor 2 stai linistit in banca ta si ... asculta bine ce ti se spune, ca una iti zic, alta pricepi (sau mai bine zis nu pricepi).
Cuma ai putea pricep tot felul de confuzii, pripeli si minciuni pe banda rulanta? Am priceput ce era de priceput: Nu crezi, nu esti lasat sa crezi asa ca ai tulit-o in lume sa lauzi ”sfanta” ratiune a marelui papalac impreuna cu care ati format inchizitia neo-matrixului.

Citat:
Te-a bagat in seama mucisor cel mic si acum il aperi cu fraze biblice? Pai ce e bun cand zici ca ii dai in cap unuia si ii scoti dintii? Sau pentru tine e bine? La secta NIP asta faceti, amenintari in grup? Este tovaras de al tau, faceti practica la NIP? Sau cum poate sa fie bun si din scriptura?
NIP nu e secta si daca minti la nesfarsit despre ei si despre mine atunci chiar meriti sa fii batut. Iata ca si pe domnul filozof l-ai jignit, l-ai persiflat si dansul nu vrea sa te bata direct el ci ar pune bodygarzii pe tine. Daca nu poate el insusi inseamna ca e bun, din pomul bun care nu poate sa faca rau asa cum pomul rau nu poate sa faca bine caci daca ar fi el rau atunci te-ar fi amenintat el cu bataia asa cum ameninti tu terorizand si poruncind tu crezandu-te in stare sa te lupti, sa bati, sa ucizi tu insuti... fireste ca pentru Mine si pentru ”ortodoxie”. Ti-am mai zis ca necredinta ta te face rau dar nu ma crezi.

Citat:
Pe tine te duce capul cand scrii enormitatile astea Moroncele sau trebuie sa fii bine trotilat ca sa le scrii?
Nu avem voie sa bem tarie nici ca ortodocsi asa cum suntem noi romanii si nici ca ucenici ai Cuvantului lui Dumnezeu si ai Celor 7 Tr. Ap. Doar bere, vin, bitter, braga, bauturi slabe e voi si alea cand nu e post sau cand ai dezlegare de la vreun sfant.

Citat:
Adica tu rationezi ce scrii? Sau tu stii ce inseamna sa rationezei ce e bine si ce e rau?
Ti-am mai zis ca noi ortodocsii nu slujim ”sfintei” ratiuni a babilonului cel mare papalâc! Vad ca tu de bati in piept cu ea aducandu-i slava. Noi suntem duhovnicesti... avem o suflare intelepta a rugaciunii. Asa se intampla cu voi, de cand v-ati corcit cu lumea si cu toate ”bisericile” crestine sau pagane ati lepadat dragostea dintai si duceti politica imperialista a credintei in necredinta pentru lepadarea de adevarata Credinta si pentru a tine inchisi in iad si in teroarea voastra pe toti fraierii care va iau pe voi in serios. Nu pricep ca sunteti ipocriti sau pripiti si va urmeaza cu supusenie spre prapastia cea mare. Orb pe orb si mincinos pe mincinos, daca calauzeste, sigur ajung amandoi in prima groapa!

Citat:
Ca omul ala a facut rau si tu zici ca a facut bine????
Nu cumva l-ai provocat dumneata? N-a facut rau, a zis doar ca ar pune bodygoarzii pe tine. Te-a analizat si ti-a gasit ”virtutea”, esti un martoloz, un martzafoi, un ortodox care aperi pe pasha papalâcului cel mare al lumii, un vames, un granicer, un paracios, un om de nimic.

Citat:
Si daca iti zice ca bodyguardyl lui a facut victime deja si ca ... sunt si la comanda de la el, atunci "a facut roade bune"? Moroncele, minte-ti trebuie ca bostan ti-a crescut.
Se lauda si el. Pai cine ar lasa bodyguarzii pe mana unui pileozoof? Degeaba comanda el caci nu e el seful de care asculta bodyguarzii? Seful lor e ala care e in stare sa-i si omoare daca nu implinesc ordinul. Il vezi pe el la butoane? El doar ii plateste si aia pentru bani il pacalesc ca fac ceea ce le porunceste el. Ai auzit de statul paralel? Asa e si acolo, presedintele si premierul sunt marionete si li se pare ca statul paralel le executa ordinele cand defapt in ultimii 30 de ani e clar ca e invers.

Citat:
Mai stai cu noi, poate iti vine mintea pe la cap. Ca vad ca ai schimbat vreo 10 capete pana acum, vreo 10 imposturi, dar tot nu ti-a venit mintea. Poate la urmatoarea impostura o sa-ti vina.
Dezinformezi. Defapt e invers. Impostorii s-au aliat sa ma lapideze, sa ma cenzureze, sa ma banneze si asa am ajuns la atatea nicknameuri. Dar de fiecare data cand am revenit m-am prezentat cine sunt si am pus credinta in semnatura ca sa stie fiecare cu cine discuta. Deci nu eu sunt impostorul ci cei ce se ascund dupa icoane si nume de sfinti aparand ortodoxia pe dos... de Domnul Hristos, exact ca orice lup veninos imbracat in haina de oaie si batandu-se cu grija in piept si dandu-se victima impreuna cu toata ortodoxia si vorbind in numele bisericii si a tuturor sfintilor. Victima cui? Victima unor micuti credinciosi care au primit pe Domnul si n-au facut niciun rau nimanui decat au marturisit Adevarul!

Deci intreaba-te cine esti si cine sunteti voi aia cu care esti impreuna daca pe voi va supara adevarul Adevarat?
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa