Citat:
În prealabil postat de gpalama
Tot prost esti ca nu te-a dus capul ca ala a aruncat cu bodyguarzii si a zis sa-i sparga unuia dintii.
Adica barnele din ochii aluia nu le vezi, dar il vezi deja cu cununa de sfintenie pentru ca si-a pus numele unui filosof si scoate un vocabular de buzzwords, pe care nici el nu le intelege.
Moroncele, nu vezi ca aperi un rahat facut de altul si nu poti altfel decat daca te imputi tu din el?
Moroncele, esti aparatorul prostiei.
Vezi ca nu esti capabil sa surprinzi punctele ridicate de mine si ca de obicei vorbesti prostii, prin santuri, ignori si iesi pe aratura.
|
bostanele@gpalme,
Vezi ca cazi mereu in judecata osandind mereu pe aproapele tau?

(de la bani ti se trage)
Nu-l apar, cum l-as putea apara?
Doar ziceam ca pomul bun nu poate face roade rele asa cum tu nu poti face roade bune. Nu poti sa nu judeci, sa nu osandesti, sa nu te dai mare, sa nu te mandresti. Am inteles cum sta treaba. Si daca nu poti atunci ca sa castigi mereu e nevoie sa rescriem istoria sa negam evidenta, sa uitam adevarul... trebuie musai sa te credem pe cuvant de bostanel ca altfel ne tragi gpalme.
Nu sunt in masura sa judec care din voi e rau si care bun oricat m-ati ispiti. Stiu ca un pacatos ca mine nu are dreptul sa fie ipocrit judecand caci cine judeca pe sine insusi se osandeste fiindca omul nu are voie sa judece pe om deoarece noi toti oamenii suntem frati si daca judecam atunci pe Adam il judecam si daca il judecam pe Adam atunci pe Dumnezeu il judecam, asa ca cine este fara de pacat sa judece si sa arunce primul cu piatra caci Fiul Omului nu a venit sa ceara jertfe caci nu pe drepti i-a chemat la pocainta ci pe pacatosi si chiar daca Fiul Omului judeca si are acest drept sa judece oamenii pentru ca este Fiu al Omului judeca dupa cum vede si dupa cum aude fara sa caute ale Sale ci ca sa faca voia Tatalui Care l-a trimis dupa oaia cea pierduta.
Mai discutam bostanele dupa ce mergi sa inveti ca ”Mila Voiesc si nu jertfe!”... adica sa inveti sa nu te sinucizi duhovniceste cazand mereu in judecata. Mi-e mila si de tine, nu numai de Niessche pilozooful... un fiu raspopit de eretici sectanti.