Citat:
În prealabil postat de gpalama
Bai Moroncele lasa-i pe altii ca tu ii pierzi pe toti, dar la tine nu te uiti.
|
Buna poanta asta ca io-i pierd.
Asa esti de speriat pentru ca tu nu crezi si in Cine cred incat vezi in mine cel mai mare pericol. De parca m-ar crede cineva daca le spun si de parca n-ar fi Cuvantul lui Dumnezeu chiar Domnul Iisus Hristos de acum 2000 de ani adica insusi Mantuitorul.
Citat:
De unde stii tu ca te mantuiesti Moroncele?
|
Pai de acolo stiu ca ma mantuiesc caci Adevaratul Mantuitor te mantuieste.
Citat:
Presupui, dai cu banul, ti-au garantat mosnegii de la NIP?
|
Mi-a garantat Credinta si adevarul Adevarat. Nu trebuie sa lepezi ortodoxia. Trebuie sa primesti ortodoxia intreaga, cu Apocalipsa cu tot, cu Cele 7 Trambite si cu Cuvantul asa cum este scris si a fost proorocit prin Apostolul Ioan Teologul exilat in insula Patmos acum 2000 de ani.
Citat:
Adica pe ce baza presupui tu ca te mantuiesti?
|
Pe baza faptului ca Unsul Domnului e trimis sa ne mantuiasca si nu sa ne distruga! Dumnezeu vrea sa ne scape si nu sa ne piarda!
Citat:
Si este gresit sa copiezi, de la altii, asta cu bostanul gol, puteai sa fii mai inventiv. Din nou, am dreptate, bostan cam gol, nu stii decat sa copiezi.
|
Nu trebuie sa copiezi tu, sa te faci tu, dar daca vrei sa scresti si sa urci duhovniceste trebuie sa te lasi facut ca o copie dupa Cuvant si dupa sfinti, dupa drepti. Nu copiez dar vreau sa fiu o copie. Nu din alea cameleomice ca artistii care copiaza personaje si tot revin la starea lor initiala ci vreau sa raman asa cum ma naste Evanghelia Lui Hristos-Cuvantul Duhovnicesc.
Sigur ca nu ma pot abtine si mai fur si eu, ma mai copiez si eu, dar asta duce la mandrie si la gresala caci daca ai altoit ceva gresit care e din sine sau din lume aia face roade rele.