View Single Post
Vechi 11.10.2021, 17:20:13
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Am raportat toate posturile astea de prozelitism sectar, poate mai face si altcineva acelasi lucru.

Nu as vrea ca un sectar sa lase in urma marturii ale unei secte, care pot fi intelese gresit de altii.

Moroco, ar trebui sa fii scos de pe forum, pacat ca adminul doarme in papuci.
Da-da, ”hai la lupta cea mare, rău cu rău sa va uniti cantand internationala ca niste ipocriti”.

NU-s sectar ci ortodox, nu fac prozelitism caci Domnul nu reboteaza pe nimeni, nu vrea de la nimeni nimic si nu vrea sa fure sclavi.

Raporteaza-te pe tine, ca minti si iar ti-a sarit mustarul si vrei exclusivism.

Esti un om al faradelegii care nu respecti constitutia, un ipocrit de cea mai joasa speta, un terorist, o ”victima” agresiva.

NU MAI MINTI DESPRE MINE!... domnule Mieunhauzen ce dai ortodoxia victima mea sau a lui Hristos-Cuvantul!

Ce anume ti-am furat sau as vrea sa-ti fur?

Ce e prozelitismul macar stii? Nu stii dar minti fara rusine confundand NIP cu neo-protestantii! Rusine!

Cheama-ti prietenii de prigoana ca sa trageti impreuna @gpalme multe lui Dumnezeu!

Penibil! Decat un pârâș asta esti. Vezi ca explodezi de rautate si incepi sa te deserti ca un kamikadze duhovnicesc pe toate firele de discutie deviind de la subiecte.

Tot nu pricepi ca necredinta ta te scoate din minti si ca arunci vina pe mine?
Desi nu-ti vreau raul nici tie nici ortodoxiei din moment ce-s ortodox tu ma prigonesti la nesfarsit ca un martholoz?

DE CE tot prigonesti un ortodox care crede si in Cuvantul suflat prin Cele 7 Tr.Ap.?
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 11.10.2021 at 17:53:57.