Citat:
În prealabil postat de Psalm 23
Supralicitezi dar e normal. Orice grupare marginala de acest tip le induce membrilor ideea ca sunt singuri împotriva tuturor pentru a-și justifica exclusivitatea și pt a le putea cere loialitate și credulitate. Este o schema psihologica probata. Nu sunteți ma asa de importanți sa aibă toată lumea ceva cu voi. Dar nu asta e o problema, de când în grupări de acest tip realismul are vreun cuvânt de spus? :)
|
Crezi ca jucam poker si ca merg la cacialma?
Sigur ca e la margine dar chiar mai mult e chiar afara din lume pentru ca implinesc ei porunca Domnului: iesiti din lume, lepadati lumea si faradelegile ei!
Nu sunt impotriva nimanui ci iata ca toti, toata lumea e impotriva lor caci lumea prigoneste si distruge ce nu e al ei de frica ca nu cumva sa nu fie slujita ea pentru invesnicirea pacatelor si cruzimilor ei, pentru idolii si faradelegile ei si deci toti cei lumesti prigonesc pe mai micii Domnului care nu mai sunt din lume, in lume, cu lumea, pentru lume.
Pai nu sunt decat un mirean ortodox oarecare care cred si in NIP si nu cred ca cineva mi-ar acorda exclusivitate, loialitate, credulitate cu atat mai mult cu cat asta cere Dumnezeu si nu are de ce sa o ceara oamenii sau credinciosii oarecare ca mine.
Eu nu-s important-exportant insa Mesajul suflat prin Trambitele Apocaliptice este Cel mai Important mesaj de la Adam si pana acum! Este suflata pregatirea poporului lui Dumnezeu in vederea judecatii Lui!
Citat:
Dar nu asta e o problema, de când în grupări de acest tip realismul are vreun cuvânt de spus? :)
|
Realitatea si realismul... stiu ca ti-e greu sa crezi ca e real si adevarat ca Domnul se vesteste intru venirea Sa sufland prin Cele 7 Tr.Apocaliptice.
E Real, sunt deja 65 de ani de cand sufla Cuvantul si 100 de ani de cand sufla ortodoxia, proorocia, Credinta prin Cele 7 Tr.Ap. implinind Apocalipsa caci cu suflarea gurii Sale il va spulbera pe antihrist, pe satana si pe proorocul mincinos asa cum este SCRIS in Apocalipsa si in Evanghelii!