View Single Post
Vechi 13.10.2021, 15:17:23
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Bai sectare nu mai latra impotriva Bisericii, doar asta faci de ani de zile.
Nu latru impotriva Bisericii Ortodoxe din moment ce sunt ortodox ci marturisesc adevarul pe care minciuna nu poate sa-l inghita pentru ca ii vadeste faptele faradeligii si rautatii!

Citat:
Noi doar trebuie sa te provocam putin si iti dai imediat arama pe fata
Nu-s șarpele de arama pe interior caci idolutu meu cel rau manca si bea si pofteste femete frumoase si abea asteapta ca fiara blonda sa-si arate monstrul, deci nu-mi iese pe fata arama ci multe cosuri scarboase, ca sa ma ispiteasca sa fac pacatul si sa arunc vina pe voi.

Citat:
Cam asa a fost scopul sa iti dai deplin arama pe fata, si cred ca l-am indeplinit la maxim
Scopul nu scuza mijloacele. Dar scopul este Cunoasterea adevarului Adevarat oricat ar fi de dureros pentru unii care prefera zona crepusculara si noaptea mintii. Ai impresia ca pe mine m-ai dovedit de rau? Ipocritul trufas se amageste exact ca in pilda vamesul si fariseul.

Citat:
Nu mai suntem ortodocsi?
Asta ai venit sa faci pe forum, EDUCARE???
Pai Cale ortodoxa nu prea ai: judeci, osandesti, inventezi stiri bune de radio erevan, pa faci nebun, eretic, sectant, satana si ma blestemi ca pe anti-hrist desi tu crezi in circulara facand circ in timp ce noi ortodocsii Credem si in Hristos-Cuvantul lui Dumnezeu Apocaliptic ca fiind acelasi Iisus pe care voi il numiti Fiul lui Dumnezeu asa ca noi, se pare insa ca voi doar asa ca ipocritii din moment ce i-ati rapit cele ale Sale, afierosite Lui si i-ati inchis usa in nas. N-are nevoie de ele, pastrati-le toate si folositi-le spre mantuirea voastra, n-are nevoie de nimic din lume.

Citat:
Ne educi tu aici in gura mare, tipand pe forum cat poti ca esti din NIP????
Din pacate nu am avut intelepciunea sa ma inrolez in OD, doar cred si in Cele 7 Tr.Ap. si in Cuvant asa cum ar trebui sa creada toti oamenii mai ales ortodocsii, deci doar cred, simpatizez si ascult citind din Cuvant asa ca nu ma pot lauda ca rabd pentru Dumnezeu. Marturisesc doar ce cred aici pe forum si toti ma osandesc pentru dreapta mea credinta. Nu tip ci incerc sa va dau din fericirea si bucuria mea, bucuria gasirii adevarului Adevarat ca sa va mangaiati si voi intru El citind. Nu mi-e frica sa citesc ca as calca vreun kanon asa ca nu caut sa-mi linistesc frica. Va spun sa cititi pentru ca nu stiti ce pierdeti. Dar decat sa va apucati sa osanditi, mai bine nu cititi.

Citat:
Cum Dumnezeu adminii dorm si nu vad un sectar explodand pe forum si tolerand asa ceva???
Nu eu sunt cel ce explodez daca raspund mereu la insultele tale marturisind ci tu esti ipocritul cu centura de nitroglicerina ce te detonezi pe fiecare thread ca sa te deserti laudandu-te ca esti sclav la ”sfanta” ratiune repetand faptele inchizitoriale.

TU ESTI CEL TOLERAT!!! Nu cer bannarea ta ci sper ca te vei lumina si trezi.
Unii nu se vor trezi decat cand vor incepe sa mance din moarte vazand Imparatia Cerurilor venind intru puterea ei.

Citat:
Noi stim unde e Biserica, nu avem nevoie de sectari din NIP sa vina sa ne invete sectarismul. Tu du-te la secta ta si lasa-ne in pace.
Nu pricepi ca-s ortodox practicant? De ce-mi ignori ortodoxia? NIP nu e secta si ma duc, am fost si merg mereu la sarbatori dar de 2 ani nu se mai poate merge.

Citat:
Ai o figura de iesti de la spitalul 9 si ne inveti tu pe noi crestinismul????
Lasa ca o sa vedeti ce figura o sa va faca voua credinta in circulara interna, circulara necredintei si a lepadarii de credinta si ce mutre veti face voi cand veti afla ca teoria Pac-Man 3D-nD e cea mai adevarata si nu teoriile stiintifice ale marelui papalâc.

Citat:
Du-te si ia-tipastilele.
Esti vrednic de focul gheenei dar te iert si te rabd. Te iert acuma si nu astept apusul soarelui.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 13.10.2021 at 15:24:55.
Reply With Quote