Citat:
În prealabil postat de eusingur
Tampitilor...cretinoizi cu acte'n regula...va luptati la baionete pentru nioste iluzii...imbecili,ce sunteti.
|
Mai incet, mai incet cu epitetologia.
Nu ma lupt decat cu pacatele si cu neputintele mele ca sa fac voia lui Hristos-Cuvantul pe Calea cea stramta ORTODOXA.
Celor care nu le convine s-ar mereu la bataie si interogatoriu.
Nu fac decat sa le raspund cu duhul blandetii.
Unde vezi tu tampiti, imbecili, cretinoizi?
Despre ce baionete vorbesti?
Baioneta unora e pâra si raportarea la admin si chemarea haitei la dorinta de lapidare si bannare, dorinta de marire dandu-se impreuna victime in timp ce ma fac in toate felurile. Victimizarea e motivul principal sa faca rau si sa minta. Nu le vreau rau in ascuns, nu-i injur si nu-i blestem, nu le pun vorbe rele si barfe la Dumnezeu, deci nu pricep de ce se supara. Iata ca si tu te-ai suparat si bineinteles ca tot pe mine arunci vina.
Ai mai pomenit asa ceva? Ditamai catolicismul se da victima unor sectute neoprotestante de cateva mii de membrii si mai nou si ortodoxia e victima unor neoprotestanti dar nu se lasa si acum sunt iata impreuna formand sinodul-sinedrial-inchizitorial sunt victima a 7 Trambite Apocaliptice cu cativa ucenici mici si cuminti care nu au facut rau la nimeni niciodata decat multe proorocii, rugaciuni si minuni in popor care s-au implinit.
NU E PENIBIL?
Stiu ca adevarul supara pe om insa numai adevarul Adevarat ne va face Liberi!..
...asta crezi tu ca inseamna ca eu hulesc si ma cert? Cum sa hulesc eu daca faptele rele, rapirile si judecatile-osanditoare, razbunarile si hulele sunt ale lor? N-am raportat pe nimeni la admin si n-am cerut bannarea nimanui! Mai mult, sunt cel mai vechi ortodox de pe forum si mie mi se cere sa plec de pe forumul ortodox de catre unii care au venit mai tarziu? Pai vi in casa mea, pe pamantul meu si ma faci in toate felurile si vrei sa ma excluzi pe motiv c-as fi amerindian si ca am piele rosie sau neagra?
NU merege sa pacalesti la nesfarsit!
Aici
io-s ortodoxul cel mai batran si cel mai vechi! Din 2007 scriu lucruri bune chiar daca pentru unii sunt greu de inteles si de acceptat.
Deci va rog frumos putin respect!