View Single Post
  #38  
Vechi 14.10.2021, 16:43:54
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Mesaje: 2.308
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Diavole, hai fii corect - ai fost dat afara din 2007 de 10 ori, ai facut 10 conturi temporare din care ai fost dat afara din nou.

Acum nu esti dat afara pentru ca doarme un admin.

Dar poate se trezeste. Poate la un moment dat se trezeste vreun admin...

Asa ca pune informatia completa, nu te mai victimiza.


Esti din 2007 pe forum, intrat pe sub gard, pe horn, dar nu pe poarta.

Hai sa fim corecti, ESTI FUR PE FORUM


Si da, cer excluderea ta definitava, pentru ca posturile si threadurile si forumul a ajuns chipul NIP. Imaginea lui NIP. A ajuns forumul asta sectar dupa chipul tau.

Si daca mai erau aia batrani te scoteau ei, nu eu.

Adica daca mai era 1-2 erai de mult zburat si offline deplin.


Asa ca draga furule, prezinta imaginea completa si nu te mai da vechi de zile, ca diavolul, si diavolul e pe forum din 2007, intrat cu tine.

Acum e doar recapitularea finala cu tine, ca trebuie sa fie una din asta in care zbori definitiv.


Din pacate adminul nu a invatat o lectie. Ca un sectar o sa fie sectar pe vecie si ca daca a iesti de 10 ori de pe forum si a sarit gardul sa intre inapoi o sa faca asa la nesfarsit.

Eu ti-as face vant rapid afara de pe forum ca tot ce produci este antiortodox.
Am fost dat afara de vreo 3-4 ori pentru ca au fost din astia ca tine care si-au facut kukuxclan din colegi amagindu-i si au santajat in cor pe adminul de atunci trimitind in cascada raportari mitomanice dandu-se victime impreuna cu ortodoxia caci le spuneam ca nu-i valabila teoria pamantului glob si ca Cele 7 Tr.Ap. nu sunt trompete sectare.

I-a unit necredinta si au izbutit sa-l streseze pe admin si a cedat nervos dar apoi am revenit spunand cine sunt de la inceput si recunoscand el ca a gresit cand a pus botul la facatura am mai stat o vreme indelungata pe forum pana iar s-au adunat necredinciosii si au pus-o de un nou kukuxclan invocand ca e victima ortodoxia si forumul.

Deci vezi se repeta in mic un patern ce se repeta si in mare, daca acum 2000 de ani sinedriul a osandit dandu-se victima, apoi a venit inchizitia catolica alunecand in desfranare jignidolitzeasca si iata ca mai nou si in ortodoxie s-a alunecat in ”indreptarea” calendarului si in osandirea pripita a credinciosilor, culmea, in timp ce la simbolul credintei marturisim despre Cuvantul si despre viitoarea judecata pe care o va face Domnul viilor si mortilor.

Deci sluga cui esti tu daca ma judeci si ma osandesti si ma etichetezi mereu?
Ti se pare ca esti sluga ortodoxiei sau a lui Hristos?

Pai Domnul nu a venit sa dea cu toiagul ci sa caute oaia cea pierduta! ”Mila voiesc si nu jertfe caci n-am venit sa chem la pocainta pe drepti ci pe pacatosi! ” Mergeti de invatati...!

Stii asta? Crezi asta?

Iata pregateste popor pentru vremea cand va veni ca Judecator!

Deci cum iti permiti sa-i iei locul si sa tot provoci chemand la justitiopatie si osandiri proletare?

Margi i-ati canon de pocainta si revino-ti in fire, mergi si recunoaste ca esti un Teolog incompetent si pripit! Hai fa-o! Io te-am iertat mereu caci ma supun lui Hristos dar vad ca nu te poti opri si ai inceput sa te scurgi iar pe toate threadurile deturnand discutile spre acelasi subiect.

Ti-am facut un thread de analizarea mea si un thread despre Cele 7 Trambite Apocaliptice. Nu vrei nicicum sa postezi numai acolo pe aceste subiecte. Apoi strigi ca eu umplu forumul cu prozelitism NIP. Esti uituc? Ce e cu tine? Nu-ti dai seama ca tu ma intrebi si ma osandesti peste tot repetand aceleasi lucruri?

Deci mai incet, mai incet! Ca io-s veteranul si tu un biet pufan venetic! Ok?
(Noi suntem romani, noi suntem romani, noi suntem aici pe veci stapani... in sensul ca Duhul Domnului si nicidecum ”sfanta” ratiune!)
__________________
MoroncEkU înVaț leppădeLUMEjuglu(fivrEhoț-îșcaUsLEUzeu=smințeE-=nEbUParven=pripISexpUngi+cârâmErit-logivina-stiEsinerEUtU-lăudobasculaș-trădățol-scobârfEU-distrugiTUtEu-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-feciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-teresUșefhUț-fantezis-progrexit=victiviclUadicdol lenteiASIAgrozînșelumi picUpic n facinatia gogoșerporksdecaine satE plâplaci sascapi d Tata-ch salefaci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici Cuvânteul si FataTa

Last edited by Moroco; 14.10.2021 at 17:04:00.
Reply With Quote