View Single Post
Vechi 14.10.2021, 18:41:40
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is online now
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Iti faci plinul pentru Gheena amice, alaturi de trompetele alea sectare care erau demonizate.
Asa ii ziceti voi mai nou la Imparatia Cerurilor, gheena?
Nu-i de mirare daca ati scos Apocalipsa din Ortodoxie si daca socotiti ca Cele 7 Tr.Ap. au fost demonizate in ciuda minunilor multe marturisite fara niciun interes de mult popor si in ciuda proorociilor implinite.

Vezi ca dincolo eu voi fi in ”gheena” ortodoxa impreuna cu Hristos-Cuvantul si tu vei fi in ”raiu”l celor ce au crezut in circulara si au facut mult circ inchizitorial!

Citat:
Vezi ca unde o sa fie demonizata Verginica si demonizata aia de la Vladimiresti o sa fii si tu.
Sa te auda Dumnezeu si asa sa fie!
Doar ca demonul trufiei e la tine in cap si nu la ele, ti-am mai zis ca ai demon-streSSat pe toate liniile.

Citat:
Adica multi sfinti ai Bisericii au zis de alea ca sunt demonizate.
Care-s sfintii aia? Cei ce au cerut semne si minuni ca sa creada n-au primit si au crezut ca nu e de la Dumnezeu dar Dumnezeu le-a spus ca alt semn nu li se va da decat semnul lui Iona, deci doar cei ce au citit si au crezut ti-ar putea spune ceva, daca cred ei ca e de la Dumnezeu sau nu mesajul celor 7 Tr.Ap.
N-ai priceput cum s-au intamplat lucrurile?
Reti ceva din ce ti-am scris?
Cu care din cei canonizati ai vorbit si ti-a zis sa nu crezi in Trambite? Sfantul Pavel ti-a zis sa crezi!

Citat:
Bucura-te aici, ca plinul ti l-ai facut pentru ... intuneric.
Asa-l numiti mai nou pe Hristos-Cuvantul? Intunericul? Daca ati mancat circulara si laudati ”sfanta” ratiune atunci nu-i de mirare ca nu-L mai puteti inghiti si ca vi se pare asa un intuneric eretic si sectant, Duhul ce iese din gura Lui.

Citat:
Noi iti zicem cu toata puterea ca esti demonizat si iesit din Biserica, condamnat de Biserica.
Voi pripitii? Care voi? Voi care lepadati pe Capul Bisericii Ortodoxe sustinadn ca e demon sau satana? Care voi?

Citat:
Esti surd si orb si mut.
Ti se pare asta? Inseamna ca negi evidenta. Esti un negationist ipocrit care in ciuda faptului ca sta de vorba cu mine de cateva luni sustine ca-s orb si surd si mut! Penibil!

Citat:
Nu auzi ce ti se zice, nu vezi ce ti se scrie si nu poti marturisi cu adevarat adevarul.
Adevarul Adevarat n-are nevoie de marturisitori, eu marturisesc doar ca e de ravnit a crede in Adevar. Bine ar fi sa si cred pana la sfarsit in Hristos-Cuvantul asa cum cred si in ortodoxie.

Citat:
Marturisesti o secta condamanta de BOR. ESTI SECTAR CONDAMANT.
Tu crezi in circulara BOR si osandirea pripita inchizitoriala, eu cred ce am vazut, auzit, si am inteles ca e de la Dumnezeu.

Nu sunt sectar condamnat caci cine a condamnat pe ei insisi s-au condamnat caci Dreptul Judecator abea acum dupa 2000 de ani pregateste poporul Sau si omenirea pentru judecata! Pana acum a venit doar sa caute oaia pierduta si nu sa osandeasca pe cineva deci cei ce au osandit au calcat toate Canoanele Ortodoxe.

Canoanele nu sunt facute spre osandire ci spre indreptarea credinciosilor!

Osandind si crezand in circulara pe tine te condamni oricat susti ca eu as fi un osandit.

Ti-am mai zis ca nu-s dator sa cred si sa ascult si sa urmez neascultarea si necredinta unora oricat ar fi de mari in functie! Nu poti elimina acel PRECUM din porunca Domnului! A zis sfantul Ap. Pavel: Fiti urmatorii mei in ceea ce sunt si eu urmator al lui Hristos si nu va apucati sa prigoniti BISERICA asa cum am prigonit-o eu!

Pricepi?

Deci nu sunt dator sa prigonesc Cele 7 Tr.Ap. si pe Hristos-Cuvantul si daca mi-ar cere un inger din cer ca stie el ca e alta evanghelie si alta Mesie.

Iisus Hristos e Cuvantul lui Dumnezeu. Ioan si cu mine avem acelasi Dumnezeu!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 14.10.2021 at 18:44:58.
Reply With Quote