Subiect: Talcuire vis
View Single Post
Vechi 17.11.2021, 18:50:33
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
De dragul lui Amiel o sa iti trec cu vederea ineptiile.
Ce ineptii? Arunci vrajeala in cozile logicilor tale slugarnice la ”sfanta” ratiune dand impresia ca ai stii ce vorbesti. Vatami cu captele din cozi si cu alea te lauzi, cu alea ameninti si santajezi emotional, cu alea dai impresia ca stapanesti.

Noi ortodocsii suntem duhovnicesti!!! Pricepi mai bostanele de Helllovalovawin foarte pripit?

Fugi domne d-acii cu trecerea cu vederea si nu mai devia de la subiect spre obsesiile necredintei tale. Tie nu ti-e drag @A-miel nici cat negru sub unghie ci doar necredinta ta nedrepta si lupta cea rea cu sectarismul imprumutata de la inchizitia marelui papalâc caci tot ceea ce iubesti este iubirea de sine insuti si de stapanire cu orice pret prin mitomanie insistenta si barfa huliganica.

Cine te crezi sa-mi treci tu mie cu vederea? Te crezi cumva Dumnezeu sau sf. Grigorie Palamas? Ti-am zis ca esti mai mult decat penibil tragandu-mi mereu @gpalme ca sa lovesti in Trambite! Si daca nu-mi treci cu vederea ce o sa faci? Dai fuga la sirena lui Roaita chemand comunisisi la lupta cea mare si o sa santajezi emotional forumistii impingandu-i la exclusivism si intoleranta, ce o sa faci faci, o sa o pui de un ukuxclanism bazat pe labordelatorie si o sa incepeti impreuna sa santajati emotional adminul sa se autosesizeze si sa apere si el pe dos, asa ca voi, ortodoxia?? de Hristos si de Trambitele Lui?... asa ca voi aia pe care o sa reusesti sa-i amagesti cu vrajeala asta de ”mare” duhovnic de baalta.

Te crezi jmecher nestiind ca pe tine insuti te țepuiesti ca un pripit naiv incarcand sa dai lectii tembeologice in timp ce osandesti Trambitele Apocaliptice si pe Pastorul cu Crucea si pe mine care nu te mint.

Hai vezi-ti de treaba ta ca nu stii decat sa suflii in lumanari cu duh de broasca stricata ce manca muste distrugand toate firele de discutie.

Hai, provoaca-ma ca sa strici si firul asta de discutie, de dragul tau, ca altceva nu stii sa faci!!! de luni bune.

Auzi la el, cica de dragul lui @Amiel..., zice asta dupa ce l-a facut prost, usa de VC insinund ca e nebun si ca e sectant si eretic pe la inceputul threadului. ”Stie” el baronasul de Mieunhauzen junior de la baba omida... cand @Amiel e ortodox si viseaza preoti ortodocsi.

Tu chiar nu realizezi pe unde iti este asezarea inimii si a vietii?.. ca vad ca tot vorbesti mereu de asezarea inimii si a vietii. Chiar nu-ti dai seama pe cine slujesti si de ce si pentru ce?

Nu vezi ca esti asezat pe bomba batomica asa ca orice taliban uslamist kamilkadze, orb si mare ”berou” pripit?

Eu sunt cel ce te-a iertat mereu si ti-a trecut cu vederea ineptiile si pripelile. Iata iarasi te iert caci imi dau seama ca in mod evident habar nu ai ce-ti faci!.. cat de mult rau. Asa ca iti urez noapte buna si nu uita ca iar te-am iertat si ti-am trecut cu vederea.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 17.11.2021 at 19:08:20.
Reply With Quote