Citat:
În prealabil postat de Moroco
”La palatul cotroceni canta cucuveaua
Iliescu si ai lui si-au gasit beleaua”
Cheovesi-sefa procurorilor umbla cu cucuvele de plastic sau impaiate, era mare colectionara de cucuvele.
|
Sunt aproape toți bine mersi cu averile intacte, minerii au cântat prostia cu cucuveaua prima dată.
Citat:
Iarta-ma ca mi-a placut expresia cucuveaua oparita. E asa o eticheta care s-a lipit exact ca prostanacul de Geoana.
|
Un prostănac care are rang pe la NATO... ce să zic, nu s-a lipit întrutotul, problema nu era treaba cu cucuveaua ci că pune el etichete de scursuri și lichele, în mod neprovocat eu nu l-am jignit cu nimic, acum l-am pus la punct că a sărit calul, dar nici nu mă interesează cine e și nici nu-i permit.
Citat:
Au si etichetele astea un rost duhovnicesc indreptator daca nu te oftici, daca nu te superi prea tare, daca nu te jignesti, daca poti sa rabzi si sa zambesti cand esti ironizat cu dark sarcasm batjocuritor de tot felul de copii rai care se distreaza cand te dezumfla, te decredibilizeaza si-ti distrug imaginea publica luandu-ti smaltul de pe bibelou si julindu-te un pic provocandu-te neincetat ca sa-ti sara mustarul si sa musti din... ca apoi sa-ti zica ei ca iata ”ai muscat-o”!
|
Ce imagine publică, că niciunul de aici nu e cunoscut în vreun fel sau nu e persoană publică, te crezi în campaniile prezidențiale, ce filme ai în cap și tu ?
Lasă că și tu te-ai ofticat și ai scris romane fluvii la cuvinte mult mai blânde despre tine, eu nu-mi amintesc să fi făcut pe cineva scursură, lichea.
Deja e a doua oară când jignește după ce mă făcuse scursură că am preluat comunicatul firmelor care au lucrat la Catedrala Națională în care au dezmințit părți importante din făcătura aia care a smintit milioane de români după nr de vizualizări făcute.
Adică demersul ălora că a smintit milioane de români și era inexact nu avea nicio critică sau observație de făcut, dar eu sunt scursură că am preluat precizările unora implicați în procesul de construcție.
Odată am tăcut, dar nu sunt eu obligat să suport proasta creștere a unuia, care crede că pe forum stau toți drepți în fața lui dacă el vrea atenție.
Citat:
In popor e traditia-superstitia ca daca auzi cucu si cucuveaua pe casa la tine atunci careva urmeaza sa moara caci astea simt apropierea mortii, daca nu cea fizica ele practic stiu, simt ca ti-ai pierdut credinta si esti plin de necredinta nedrepta deci ai murit din punct de vedere duhovnicesc, ortodox, crestin.
|
Păi dacă era așa că cucuvelele simt că și-au pierdut credința și gpalama e o cucuvea, înseamnă că avea dreptate în ce zice, că doar simte ?
Nu e bine să vă jigniți și mai ales să mă trageți și pe mine sau pe altul care a stat neutru în tot felul de vorbe de nimic și inutile.
Cât privește nivelul discursului nici pe stradă nu vorbești cu oricine cu oameni recalcitranți, neciopliți, deci îmi permit să selectez cu cine vorbesc, nici în viața reală nu ai băga în seamă pe oricine și nu ești obligat să-i răspunzi.