Citat:
În prealabil postat de Adr.iu91
@Iorest, va multumesc pentru reply-uri. Am inteles.
Lupta celor de AUR e de inteles pt libertate, democratie etc.., dar ei respecta oare legea data insusi de Dumnezeu-Fiul ( Dati Cezarului ce-i al Cezarului... ) ??
|
Trebuie să iei în considerare că eu nu mă pricep la politică abia din 2014 urmăresc și citesc, chiar dacă am citit zeci de articole tot sunt la început.
Părerea mea e că George Simion e insuficient catehizat, a dat niște răspunsuri penibile în emisiunea lui Denise Rifai și cu privire la educația sexuală din școli și pe alte teme, abia la 35 de ani se căsătorește până acum a concubinat, pe când Viktor Orban din Ungaria are 6 copii și e Calvinist-Reformat, nu ortodox cu revelație deplină și cu deplinătate a Harului.
Așadar un lider conservator musai e familist și încearcă să facă cât mai mulți copii ca să impulsioneze natalitatea prin exemplu propriu, aici e deja prima fisură a lui în fața electoratului conservator.
Preoții n-ar mai trebui să-l primească prin Biserici până nu se catehizează și căsătorește, poate târăște Biserica într-un scandal de imagine cu Doamne ferește ceva violențe, să se zică după că iarăși e vina popilor, există unii care abia așteaptă să dea vina pe Biserica Ortodoxă pentru orice.
Nu mi-a plăcut nici că a pus mâna pe Nicușor Dan parcă era un bătăuș din curtea școlii, Parlamentarii sunt șahiști, joacă jocul minții pe legi și declarații, nu sunt niște bully, aici e deja alt semn mare de întrebare.
Dacă pune luptătorul k1 Daniel Ghiță mâna pe Simion sau alt greu, sau vine cineva de pe stradă și-i dă una, nu-și dă seama că nu e bine, că se poate ajunge într-o direcție dintr-asta ?
Citat:
Oare ce ar gandi Iisus daca era pe vremea noastra asemenea om cu trupu, sa ne razboim cu Iohannis si sistemu lui, sau sa-i dam ce-i al lui si sa respectam legea?
|
Eu nu mă războiesc cu nimeni, nu am semnat și nu semnez pentru demiterea lui, dacă se va ajunge la referendum de suspendare oi vedea atunci, totuși cred că vor fi mai mulți președinți de tipul lui neimplicați, sfidători, nesimțiți, care urmează o politică de deznaționalizare în anii în care vor veni pentru că diaspora e ușor de manipulat la prezidențiale și vine 1 milion de voturi de acolo în 3 zile de vot.
Deci va fi și Iohannis 2.0, 3.0, 4.0 pentru că unii oameni sunt rinocerizați și votează la furie nu cu capul limpede, ne mai rămân doar celelate alegeri ca să nu lăsăm distrugerea să fie totală.
Când vom învăța să nu mai votăm din ură președintele ca să nu iasă ălalat, abia atunci nu vom mai avea orice.
Altfel e ușor ni se servește ură și de ură vom avea parte tot mandatul pentru că președintelui îi e comod să ne conducă dezbinându-ne.
Citat:
Daca ne raportam la ce se intampla acum, este frumos sa facem revolte impotriva sistemului Iohannist, impotriva vaccinarii etc..., sau sa-i dam si noi Cezarului ce-i al Cezarului (sau mai bine zis: Iohannisului ce-i al Iohannisului si sa ii respectam ordinele?), din ce vad Romania revoltata ajunge ca mentalitate precum israelitilor de pe atunci.
|
Trupul nostru nu aparține Cezarului, dar...
Nu cred că e o idee bună să te înghesui prin mulțimi, piețe, au căzut ca popicele câțiva protestari răpuși unul scria pe net că a simțit ceva picuri pe față la unul din proteste, au murit unii de covid după ce au fost la proteste.
Eu nu m-am dus la niciun protest pentru că m-am gândit că va fi o infectare în masă, adică era logic probabil se va încerca și infectarea lui ÎPS Teodosie ca să dea o lovitură celor care se opun, e foarte expus să vină un bolnav pe lângă el sau mai mulți.
Eu cred că și la revoluția română, dacă cei care au murit protestând ar fi văzut unde va fi dusă țară că se va fura avutul public, se va depopula, se va schimba felul de a fi a românului din credincios și liniștit în drogalău și veșnic nemulțumit, se va distruge satul românesc de către niște orășeni nesimțiți care s-au mutat la sat să scape de taxele orașului nu să muncească, mulți nu ar mai fi ieșit.
Altfel așteptăm și vedem ce a fost valabil în 6 Decembrie 2020 nu va mai fi valabil în 2024.