Subiect: Talcuire vis
View Single Post
Vechi 23.11.2021, 17:20:24
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Psalm 23 Vezi mesajul
Obregia direct si fara ezitare. Sunt convins ca acest mic neajuns nu iti va diminua cu nimic avantul poluator pe acest forum. Devii un experiment psihiatric public fara sa realizezi, Freud nici in visele lui nu a avut parte de asa ceva. Sfat practic: ,,Teoria ta este o nebunie, dar nu e suficient de nebunească, pentru a fi adevărată."(Niles Bohr)
”Nu mor caii cand vor cainii” si ”e usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune”.

In vremurile din urma cei drepti vor fi socotiti nebuni.

Am fost pe la medici, inclusiv la psihiatrii si psihologi si toti m-au gasit perfect sanatos fiind nevoiti sa-mi dea drumul.

Ma mir ca toti carora le spun adevarul ma considera nebun.

Sa fie adevarul Adevarat o nebunie?

Stiu, nici tu nu crezi in Trambite si atunci cel ce crede e musai nebun din moment ce tu pe tine te crezi sanatos in necredinta ta nedreapta caci te incapatanezi sa nu crezi in ciuda dovezilor si a evidentelor de necontestat.

citez:”Obregia direct si fara ezitare.

Poate cineva sa te creada si sa te asculte pe tine din moment ce desi te dai cult, iata dai o porunca de analfabet?

Care e verbul? Obregia a fost un medic si nicidecum un sfant sau un mantuitor.

Vrei sa merg in cimitir la el? Asta e sfatul tau in propozitia ta atat de scurta in care din prea mare graba ca sa te razbuni ai inghitit spitalul (obregia) si verbul?

Crezi ca ar trebui sa inteleg ca m-ai ”sfatuit”: Mergi direct la spitalul Obregia fara ezitare.

sau ar fi trebuit sa inteleg dupa felul in care comunici ca asta vrei sa spui despre tine:

Abea am iesit de la spitalul Obrejia si acuma ma cred sfant si cult si n-am nicio ezitare sa te mint si sa hulesc Trambitele in care crezi si sa-ti spun in mod direct ca tu esti nebunul.

Deci cum ar trebui sa inteleg mesajul tau atat de criptic ce se aseamana cu poezia ai cu Lapona Enigel si Riga Cripto scrisa de Dan Barbilian?

Spui ca poluez forumul?

Esti incredibil. Nu acuzele si etichetele voastre sunt un factor poluant ci marturiile curajoase sincere ale celor ca Amiel25 sau ca ale mele?

Pentru cei ce manca kkt si pacat engros, adevarul si duhul si aerul curat li se pare un factor poluant. Imi vine sa rad, dar nu pot caci ma gandesc la viitorul tau si la ipocrismul din tine care iaa te ia sa devi si tu un pui al baronului de Mieunhauzen sustinand ca o victima ca esti nevoit sa stai in fumul toxic iesit de la fumigenele mele.

Nu fi ridicol. Ce scriu aici e hranitor si cu puritate maxima asa ca nu te mai plange crezand ca de la ce scriu eu te intoxici, nu e de la mine ci de la mitomaniile unora si altora care aflate in tine si iesind la lumina te intoxica si te asfixiaza avand tu impresia ca raul pe care-l simti e de la rautatea si poluarea mea. Nu e de acolo ci e de la duhurile rele care te-au invins si le slujesti in lupta cu Trambitele!

Dragul meu, ti-am spus ca nu e vis asa ca Freud, mare canalist egipsiholog in vise erotice nu are cum sa se pronunte pe ceva la care am asistat treaz fiind.

Cred ca n-ai citit ce am scris ci ai fuserit, deci esti si tu foarte pripit si asa se explica ce afirmi si despre Trambite.

Teoria PacMan3d-nd e suficient de nebuneasca sa fie adevarata deci Niels Bohr m-ar aproba pe cand tu dai de la el un citat anapoda crezand ca poti sa-ti susti necredinta si acuzarea nedreapta si pripita, nu poti, si iata, chiar daca ai scris putin pe tine te-ai dovedit ca ar trebui sa mergi direct si fara ezitare la... la.... o bere ca sa nu ti se urce la cap de tot ideea infailibilitatii tale.

Dupa bere, una sau mai multe, toate ideile astea ipocrite si infailibile cu valoare de maxima importanta de sine insuti le poti lepada la stalp, pe care poti sa-l simbolizezi ca pe barna din ochiul tau cel drept si invartindu-te in jurul stapului cu minile pe el poti sa te dai victima strigand: ”ajutor, m-au inchis, m-au zidit inauntru.”

Deci dupa bere nu sta la bec ca fluturii de noapte ca sa dai cu capul de stalp si sa cazi unde orice pisica sta la panda sa te manance ci mai bine du-te si te culca si dimineata cu alti ochi vei citi si scrie mai corect romaneste si nu vei fi doar un pripit, respectand ce am scris: nu e vis, ci e vedenii cu ochii deschisi!!!... ceea ce am scris.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 23.11.2021 at 18:45:57.
Reply With Quote