Citat:
În prealabil postat de gpalama
Oarecum ti-ai descifrat singur vedenia.
Ai repetat de 10 ori cuvantul groaza, spaima. Ori astea sunt vedenii de la draci.
Adica pe tine te "daruieste" diavolul cu din astea.
Stii cum sunt visele de la Dumnezeu? Auzi rugaciune si cineva se roaga in ele. Pentru ca in rugaciune nu intra diavolul si diavolul nu poate slavi pe Dumnezeu.
Asa ca Moroncele hai mai marturiseste din astea, ca se vede dupa ce scoti din tine ce esti.
|
Probabil ca vedenia lui Iezechiel cand a vazut cele 4 faptrui vii de a cazut pe spate de frica si de gura si glasul sau s-a apropiat un copil si ale or fi fost de la draci?
Nu vezi cum le stii tu pe toate conform interesului tau viclean ce se bazeaza pe necredinta ta? Nu vezi cum ai o logica de balta si cum pentru tine toti sunt sectanti si eretici in timp ce tu esti glasul bisericii si al sfintilor si mai ales al sfantului athonit Grigorie Palamas?
Pacat de tine sa tot persisti in mitomanie si ipocrism si slugarnicie la necredinta pripitilor si la ”sfanta” ratiune a marelui papalâc. Acolo e vorba de trufie adica de indracire.
Citat:
Esti material de inselare 1000%.
|
Zici tu... care n-ai curajul sa-ti prezinti macar un vis, macar o vedenie. Deci esti 0 din punct de vedere credibilitate desi toti pripitii te apreciaza, te cred si-ti dau dreptate caci esti idolul bataus care le apara necredinta nedreapta de... de... Lumina (
Cele 7 Tr.Ap. ale Cuvantului Hristic)
Citat:
Pe tine deja te poseda diavolul in toate chipurile. Asa cu un nivel finut incat sa te sperie in continuare "sa crezi ca e de la Dumnezeu" dar nu prea mult incat sa nu te scoata din prostia in care esti...
|
Spui tu, minti tu... pai n-am zis ca e de la Dumnezeu ci am zis ca aia am vazut in realitate, deci nu e de la cineva ci Dumnezeu mi-a auzit rugaciunea si mi s-au deschis ochii si aia am vazut in biserica ortodoxa in timpul liturghiei si predicilor preotilor hirotoniti. E clar ca fuserlesti ce citesti si citesti doar in amorul tau propriu ca sa-ti dai drumul la vrajeala ta pentru interesele necredintei tale.
Citat:
Un fel de credulitate autointretinuta.
|
Exact, autotepuirea cu care te autotepuiest e pripeala ta si o pui in dreptul meu cand e clar ca nu pricepi nimic din ce scri si ce citesti, deci esti decat un incompetent ce se crede important ca s-a luat dupa marele papalâc si a devenit slugarnic la inchizitia ce osandeste sectele si cuprins de patima si de autoindreptatire nu-si da seama ca Trambitele nu sunt neoprotestanti dar nu-i pasa, condamna in continuare pana se loveste cu capul de unghi. E treaba ta si e suferinta ta, da cu capul cat vrei si cu piciortul insa iti este si-ti va fi tare greu.
Citat:
Deci ce ai visat tu acolo sunt propriile dorinte si patime. Sunt vise cu "securisti" cu judecata, cu groaza, cu tine in prim plan. Adica un fel de preamarire de sine pe care tu nu prea mai poti sa o vezi. Si vezi niste chestii dar pe care nu stii sa le intelegi.
|
Preotul era un fost ofiter de securitate, nu e vis, e realitate. A trecut la preotie si avea destul de mult har ca m-am spovedit la el si i-am urmat sfatul, NU E VIS!!!
Citat:
Esti prostul care nu le stie dar le "descifreaza". Vezi ca dracul are experienta nu ca un prost ca tine... nu prea esti tu la nivelul la care sa "talcuiesti" si sa "intelegi" din astea...
|
Pripitule, pai daca esti analfabet si nu stii citi si nu pricepi ce citesti nu-ti dai seama atunci ca prostia invocat pe care o constati si afirmatiile prostesti pripite si infailibile iti apartin pe deplin si pe tine te dovedesc?
Citat:
Iar rezultatul viselor este ca tu tot prost esti dar esti un prost mai credul. Unul infundat in "credinta" lui atat de rau incat sa nu mai auda nimic.
|
Concluzionezi tu asa ca un justitiar al marii inchizitii incat ma socotesti pe mine autist si care nu vrea sa auda stand cu capul in nisip. Pai nu tu esti cel ce nu vrei sa iei in seama argumentul: APA PLATA care impune prin proportia de 73% apa ca suprafata de aici de jos sa fie una plat denivelata caci pamantul poate sa formeze damburi si vai, spre deosebire de apa care nu poate decat in stare solida? Iar de Trambite ce sa mai zic, oare nu tu esti strutul cu capul in nisip care a inghitit galusca pripitilor si nu vrea sa vada minunile, marturiile, asezarea vietii Trambitelor si se imbata cu apa chioara ca e vrednic si ca duce lupta cea buna a dialogului nevrand sa vada ca neglijeaza toate argumentele ca un infailibil si ma face unaintruna nebun si prost si diavol si rau fiind astfel vrednic de focul gheenei dupa cuvintele Mantuitorului pe care le-a studiat facand, asa cum se lauda, teologia?
Citat:
Adica la tine "vedeniile" te innebunesc te izoleaza de Biserica... Halal vedenii ai.
|
Dupa cum am scris, vedeniile alea erau in biserica ortodoxa si le-am avut in anii tineretii pe cand habar nu aveam de existenta
Trambitelor.
Deci afirmatiile tale sunt pura labordelatorie si mitomanie pripita si astfel te faci vrednic de numele de mare conte de Mieunhauzen ce merge pe calea bunicului tau, mare baron de MieunhauZen.
Te iert pentru aberatii si iti multumesc ca ai stat de vorba, desi daca taceai pileozof ramaneai asa ca Nietsche pe care din pricina ca te-a facut cucuvea oparita ai inceput sa-l ameninti si sa-l alungi excluzandu-l de pe forum, nestiind ca asa pe tine te excluzi, nu de pe forum ci din Dumnezeu.
Nu ma izolez nicaieri ci merg mereu la liturghie si particip la orice e bun si frumos si la orice sedinta cu colegii ce se termina cu cate o bericica sau un vin bun si fratesc. Deci si aici te pripesti cand afirmi ca ma izolez intrun rai exclusivist. Tu esti exclusivistul infailibil si nicidecum eu sau Trambitele. La trambite au mers multi oameni, aproape toata Romania si vecinii si pe toti i-a primit si i-a indrumat, deci exclusivismul specific sectar este in faptele tale caci tu l-ai alungat pe Niesche si el n-a zis ca crede in Trambite, deci iata ca e vorba nu numai de necredinta ta ci si de trufia imfailibilitatii tale de mare sef... asa ca te rog, nu-mi arunca viciile tale in capul meu ca sa strigi apoi, vedeti, el e nebunul si prostul si indracitul.
Te rog deci reciteste si respecta textul si nu incerca sa insailezi tot felul de vrajeli legate de text cu ata alba caci pe tine te deposedezi de adevar tepuindu-te si pripindu-te ca sa ramai prizonier mitomaniei si iluzilor tale de duhovnic teolog ”foarte” important-exportant.