Subiect: Talcuire vis
View Single Post
Vechi 23.11.2021, 20:05:45
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
..........
Dragul meu, vedeniile au fost reale si nu am de ce sa spun ca am visat sau sa mint, ti-am prezentat exact ce am vazut si auzit imediat dupa ce am zis, ”Da Doamne sa se desparta apele de ape si sa vad in suflet si in soapta cu gura am zis sa se desparta apele de ape orice s-ar intampla... ” Pe vremea aia nu stiam de Trambite si eram mult mai fanatic ortodox in sens bun decat esti tu acuma in sens rau sustindnd eu orbeste tot ce spuneau calugarii, nu sfintii ci orice calugar ortodox, daca deschidea gura, pentru mine era un adevar infailibil pe care il credeam ca un fanatic in sens bun, pozitiv.

.........
.

Haide sa fim corecti cu ce spui mai sus.

1. Nu sunt vedenii sunt inselari. Nu tu decizi ce sunt ci Biserica. Toti nebunii sunt convinsi ca au vedenii.. Nu esti decat unul din ei. Si toti au de fapt, dar sunt nebunii. Adica sunt convinsi de tai lemne pe ei de credinta pe care o au.

2. Ai impresia ca daca ai vazut in vis niste vorbe asa mai deosebite ca or fi mai deosebite? Dracu ii pescuieste pe prosti cu din astea.

3. Halucinatiile tale nu au nimic din elementele unui vis si a unei vedenii de la Dumnezeu. Nu prea stii cum sunt astea.

4. Tu singur pe masura ce vorbesti iti descoperi toata mizeria pe care ai cladit acest morman de rahat sectar, adica te-ai cladit ca un sectar.

Tu ti-ai hranit singur diavolii, fiind de la inceput un nebun, diavolii doar te-au directionat, cateva „vedenii”, te-au plimbat pe la NIP, si gata sectarul, construit de la zero.

Adica amice, tu ai o inclinare innascuta despre a fi prost, si de aici si o exploatare a dracului. Adica tu nu ai nimic bun in tine, dar esti prostul de serviciu, ala care le exagereaza. Si asta a gasit dracul in tine si a profitat. O exagerare in toate dimensiunile.

Si de aici vedenii, vise, parerea ca esti mai destetp, cateva trambite pentru care lupti ca un nebun desi sunt tampenii mari cat casa.

Amice tu ti-ai cladit nebunia singur, cu dracul langa tine, i-ai dat aluia toata voia sa te faca prastie.

Si te rugam cu totii sa te limitezi la 10 fraze ca sunt suficiente, vorba colegului deja e padure de balarii, nu mai este acolo un pogon. Hai lasa si tu posturile pe jumate de ecran sa poata fi citite.

Last edited by gpalama; 23.11.2021 at 20:07:50.
Reply With Quote