View Single Post
Vechi 03.12.2021, 13:41:23
solidar solidar is offline
Member

Data înregistrării: 22.11.2021
Implicit

Moartea unui bărbat din Dunedin (Noua Zeelanda) este investigată pentru a se stabili dacă are legătură cu vaccinul Covid-19 pe care l-a primit cu 12 zile mai devreme.

Rory James Nairn, în vârstă de 26 de ani, a murit pe 17 noiembrie 2021 în casa pe care o împartea cu logodnica sa Ashleigh Wilson.
Moartea lui a fost înaintată medicului legist, iar cauza exactă nu a fost încă stabilită.
Oficialii din domeniul sănătății au luat la cunostinta de moartea lui Rory James Nairn, dar nu pot comenta din cauza anchetei.
Doamna Wilson a spus că este frustrant să nu ai niciun răspuns clar și a decis să împărtășească povestea logodnicului sau.

...

„L-am văzut murind și nu am putut ajunge la el. Eram pe cale să plecăm la spital și el era la toaletă și am auzit o bufnitură.
„Căzuse, corpul sau bloca ușa, toată greutatea lui era împotriva ei și nu am putut să o deschid.
„L-am văzut doar printr-o crăpătură a ușii, am putut vedea că e mort.”

Ea a sunat la 111 și paramedicii au încercat timp de 40 de minute să-l resusciteze, dar a fost declarat mort.

Ashleigh crede că moartea lui ar fi putut fi un eveniment cardiac advers ca urmare a vaccinului.

Cu toate acestea, nimeni nu-i poate da răspunsuri concrete.

Ea spera că împărtășirea poveștii lui va genera mai multă conștientizare cu privire la vaccin, la ce ar trebui să fie atenti oamenii în ceea ce privește efectele secundare și când ar trebui să caute ajutor medical.

https://www.news.com.au/lifestyle/he...0ca26b0009d2fd
Reply With Quote