Citat:
În prealabil postat de Adr.iu91
Nu credeam in farmece nici eu, dar cand am vazut ca inca se mai fac manarii si au efect si inca exista, va dati seama ca mi-am schimbat opinia.
|
Dacă e să o iei logic preoții și familiile lor sunt cei mai atacați ca să li se strice lucrarea bisericească prin care se pot mântui mii și zeci de mii de oameni (deci vrăjmașul are zavistie pe ei și vrea să-i surpe) și aceia doar prin Sfintele Taine, Spovedanie, Împărtășanie, Maslu, smerenie, milostenie și rugăciune se apără.
Alege-ți un sfânt ocrotitor al casei, fă-i acatistele, sfințește casa când se apropie hramul lui, roagă-l să-ți apere casa de atacuri nevăzute
Primește și preotul când vine cu Boboteaza, eu sincer nici nu mă uit la 20, 50 de lei pe care-i dau la preot când pot să-mi aduc o binecuvântare în casă.
Tu mai ai un avantaj poți să iei Agheasmă Mare sfințită direct de la ierarh de la ÎPS Teodosie de pe faleză exact peste o lună pe 6 Ianuarie și poți să stropești casa cu ea.
Câți mai iau Aghiasmă sfințită direct de ierarh în toată România și diaspora ?
Poți să mergi săptămânal la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie la Catedrala Tomitană la o liturghie unde preoții și diaconii sunt psalți de primă mână și
„în Biserica Slavei Tale în Cer ni se pare a sta” cum au zis emisarii țarului trimiși în toată lumea să vadă care e credința cea adevărată, după ce au asistat la o liturghie greacă ortodoxă .
Câți ar vrea să-l vadă lunar slujind pe ÎPS Teodosie și minunatul cor Armonia și nu au ocazia ?
Vin colindătorii – Corala „Armonia”
https://www.youtube.com/watch?v=nUVRMtTPOy4
Folosește-te de toate frate drag cât ai timp biologic și cât ÎPS Teodosie e în viață și în putere să aibă misiunea dinamică pe care o imprimă pastorației sale.
Vei prinde alt ierarh și poate abia atunci vei vedea ce gol lasă actualul vlădic.
S-ar putea la judecata particulară a sufletului, unul care a avut un ierarh ce s-a îngrijit de toate cor, slujire la nivel maximal să fie judecat mai aspru că a avut în apropiere și nu s-a folosit, față de altul care n-are un ierarh atât de implicat(ar vrea să aibă) și a trebuit să facă eforturi ca să se apropie de Biserică.
Să ne folosim de binecuvântări cât avem timp, că vine bătrânețea, sau boala, sau alte ispite și nu vom mai avea ocazia, petrecerile, distracțiile trec și lasă un gol în suflet, bucuriile duhovnicești sunt mereu actuale și aduc nădejde și lumină, ne însuflețesc trecerea prin această viață.