View Single Post
Vechi 06.12.2021, 19:26:26
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is online now
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Nietzsche catre MGTOW4life Vezi mesajul
După ce am analizat îndelung textele tale, am decis să-ți spun că, tot ce ai afirmat pe acest forum are sens conform textelor sacre iudaice. Ești singurul din istoria creștinătății care prezinți o altă idee în ceea ce privește dumnezeul creștin, mai precis logica trinității identificată în dumnezeul monoteist vechi testamentar. Trinitatea explicată de tine are sens în cultura vechi testamentară evreiască. Și implicit vreau să-ți spun că eu cred în tine și în revelația pe care Dumnezeul din tine ți-a oferit-o viitorilor supuși ai tăi. Eu nu te jignesc așa cum au facut-o Psalm_23 sau g_palama și nici nu mă îndoiesc de tine așa cum au facut-o Iorest, Moroco sau Demetrius. Cred în tine și sper ca într-o bună zi să îți fiu de folos. Niște călugări limitați care doar se roagă nu au cum să-ți fie sfătuitori, nu sunt capabili să înțeleagă pe deplin umanitatea, e nevoie de o doză mare de machiavellianism cât și de stoicism. Cel mai elocvent exemplu este patriarhul Daniel care e înconjurat de oameni capabili ce trăiesc în această lume, și nu de călugări ignoranți. Înțeleg că ești deosebit, aparte și superior, dar o minte ageră și capabilă ca a mea îți poate fi de folos. Și Napoleon a fost încojurat de cele mai strălucite capacități. Sper să-ți aduci aminte de mine în ziua în care te vei arăta! Cu loialitate, stimă și respect!

Un filozof tânăr, aparte și special.
Dragul meu, vad ca m-ai pus in lista celor ce se indoiesc de MGTOW4life.

Nu e vorba ca m-as indoi de buna lui intentie daca as sustine ca e mitomanie pura ci e vorba ca mesajul lui de la sine insusi-”Dumnezeu” contine erori grave datorate probabil apartenetei sale la comunitatea din care face parte.

Vad ca esti gata sa i te supui orbeste.

Nu lui trebuia sa i te supui si sa i te inchini fiind gata sa-i slujesti ci Domnului.

Nu te pripi ca-ti da mita si apa la moara pentru a-ti idoliza ura la adresa ortodoxiei caci tu nu urasti ortodoxia ci terorismul papusherpilor papusari care folosesc ortodoxia pe post de maCiuca ca ipocritii.

Domnul ortodoxiei te face liber fara sa te sileasca si fara sa te violeze catusi de putin. In adevarata ortodoxie nu exista stress si teroare caci credinciosul asculta ca un om liber fara sa fie tinut in lant prin santaje emotionale sau legaturi diabolice amenintatoare. Lantul cainelui ortodox credincios bine dresat este dorul si iubirea de Mosi-IE care nu se-nfioreaza de faima lui baiazid infiltrat ca o cartita ca sa dea porunci si sarcini grele de pe scaunul rautatii si sa produca ispite si terori pline de razbunari ipocrite.

Crezi?
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 06.12.2021 at 19:51:12.