Citat:
În prealabil postat de gpalama
Citat:
În prealabil postat de Moroku
....
Cuvantul lui Dumnezeu este numele cel nou al lui Mesia, al Domnului Iisus Hristos, asa cum marturiseste Apocalipsa sf. Ioan si Cele 7 Tr.Ap. ale Cuvantului .
Crezi?
|
Puteam sa jur ca ai sa propovaduiesti si secta ta, si erezia ta.
Moroncele, lasa si tu forumul curat, ca adminii dorm si nu vad ca s-a umplut forumul de propaganda pentru trompetele sectare ale NIP.
O sa ii raportez fiecare post, pentru ca faci propaganda lagreu care ramane pe forum.
P.S. Nu mai strica numele sfantului, ca o sa te pocneasca de nu o sa stii pe unde sa scoti camasa. Nu e numele meu, nu iti bate joc de ceva sfant. Daca nu vrei sa ai un reper intr-un sfant e problema ta, dar nu iti bate joc de ceva al Biericii ca o sa cazi rau de tot. Oricum ti-ai ales un nume tare bun pentru tine... Ai cu ce lucra la nevoie
|
N-ai vrea sa raportezi minciuna ta si propaganda necredintei tale si desfintarea Apocalipsei si a
Celor 7 Tr.Apocaliptice?
Eu nu fac propaganda ci marturisesc. Raspund deraierelor tale nesfarsite spre denigrarea lui Dumnezeu ca sa-ti beroifici necredinta.
Dragul Domnului Iisus, nu-mi bat joc de sfinti daca ii consider Dumnezei asa cum am scris in postarea mea si nici de sfantul Grigorie Palama in care te-ai imbracat caci el crede in Trambite ci tu iti bati joc de el tragandu-i gpalme si lui si
Trambitelor si Cuvantului adica Dumnezeului sfantului, ca de mine la cate gpalme imi tragi la fiecare postare dandu-te apoi victima ce mai conteaza asta pentru tine la valoarea ta.
E o diferenta intre el si tine asta subliniez cand scriu de tine @gpalme, nu de el. Tu esti un pripit si el un sfant. Daca tu esti pripit si ti-o repet asta nu inseamna ca pe el il fac pripit ci pe tine.
Nu mai vinde gogosi ca as huli sfintii sau as poci numele sfintilor si nu mai santaja emotional adminul ca s-ar putea sa te banneze. Stii tu, cine sapa groapa altuia el cade in ea. Nu tine vrajeala nici cu mine si nici cu altcineva, se vede si din avion cine e teroristul pe aici. Nu le intoarce si le deduce tu ca la popota caci te dovedesti prin actiunea ta ca poti face doar ce poate face popa prostul, faci mereu ce face popota si nu ce zice popa negand experienta populara milenara care ar vrea sa te fereasca de pisma si zelozia necredintei tale si de slugarniceala la ipocrism, numind tu asta ca un pripit: lupta cea buna.
Si din felul paracios bordelator prin care parasti minciuni la admin santajandu-l emotional cu o inflatie de pîre te dovedeste ce fel de crestin esti dumneata darmite ce fel de ortodox.
Io te iert mereu si incerc sa te trezesc dar daca tie iti place caderea... nu te pot opri cu forta. Caderea e libera dar tie nu-ti pasa ca esti cazut asa ca... minti mai departe si trage gpalme
Trambitelor si Cuvantului (Domnului Iisus Hristos) ca tu stii ce o sa patesti, tie ar trebui sa-ti pese, pardon nu iti stii muncile vesnice in care te bagi.
Io doar marturisesc si nu fac propaganda caci nu e nevoie in epoca informatiei ce se raspandeste ca fulgerul pe net. As fi tampit sa incerc sa fac propaganda pe un forum citit de cativa oameni unde posteaza si mai putini useri cand exista site-uri care la o cautare pe google apar instant.
Daca pe
Trambite nu prea le crede nici macar ortodocsii cum crezi tu ca m-ar crede cineva pe mine. Pai
Trambitele sunt sfinti iar eu un pacatos. Daca viata lor si toate minunile si dovezile sunt pentru ei nimic atunci tu crezi ca pacatele mele ar fi un motiv de credibilizare?
Nu stii ce vorbesti, esti un pripit (si un pismas zelozind necredinta si dezbinarea dar asta nu zic ca sa nu te superi).
Te rabd, te iert, nu toti care au studiat teologia sunt credinciosi, intelepti, cinstiti, mai sunt si destui repetenti si mai sunt si hahalere ca domnia ta, un ”sefulet” terorist care se vrea ascultat ca ”seful” cel mare.